Naujausias lietuvio Lucid Kidd kūrinys „Nothing Back“ – pirmoje „Billboard“ grojaraščio „Top Thriller Global“ vietoje

Septyniolikmetis repo atlikėjas Lucid Kidd, pavasarį pristatęs puikiai JAV muzikos rinkoje įsitvirtinusius singlus „G n T“ ir „Today and Tomorrow“, šiandien sugrįžta su dar vienu nauju kūriniu. „Nothing Back“ – trečiasis singlas iš netrukus pasirodysiančio mini albumo.

 Lucid Kidd.
 Lucid Kidd.
 Lucid Kidd.
 Lucid Kidd.
 Lucid Kidd.
 Lucid Kidd.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-07-07 13:19

„Tai daina apie pabėgimą nuo išdavystės, – kūrinio mintį pasakoja Lucid Kidd. – Joje ne kartą minimi vampyrai – tie netikri žmonės, kurie išsiurbia tavo energiją ir tavimi naudojasi. Šis kūrinys kalba apie visų šių vampyrų palikimą už nugaros ir savojo kelio ieškojimą, nes eiti vienam yra geriau nei būti apsuptam netikrų žmonių. Kūrinio vaizdo klipe yra daug spalvų – jos simbolizuoja pabėgimą nuo tų netikrų žmonių pilkumos ir tapimą savo šviesia, spalvinga, ryškia asmenybe.“

Šviesos ieškojimas vaidina svarbų vaidmenį visoje Lucid Kidd kūryboje. Tai lyg mantra, padedanti išsiskirti ir išreikšti save pilkuma apgaubtose aplinkybėse, kuriose jis užaugo. Atlikėjui ilgos ir tamsios žiemos bei su jomis susiję depresijos epizodai visada buvo įprastas dalykas, todėl šiandien, pasitelkęs muziką, jis gali meistriškai šiuos jausmus perteikti.

Lucid Kidd, skirdamas didelį dėmesį JAV muzikos rinkai, šiandien jau gali džiaugtis sunkaus darbo vaisiais. Antrasis būsimo albumo singlas „Today and Tomorrow“ atsidūrė trečioje „Spotify“ grojaraščio „Tear Drop Playlist“ bei septynioliktoje „Tidal“ grojaraščio „Rising: Pop Playlist“ vietose. Užsienio rinkai jau pristatytas naujausias kūrinys „Nothing Back“ šiandien puikuojasi pirmoje muzikos platformos „Billboard“ grojaraščio „Top Thriller Global“ vietoje.

Šią vasarą pasirodysiančiame EP albume bus galima išgirsti kūrinių, kuriuos prodiusavo Niujorke įsikūrusi kompanija „Fast Life Beats“ (LouGotCash, Coi Leray, Perri Jones, Young Paris) bei „iKennaFunken“ (Kevin Gates). Kurdamas albumą Lucid Kidd bendradarbiavo su prodiuseriu Corey’iu Chorusu, kūrusiu dainas Rihannai, Kekei Palmer ir Estelle.

Pirmasis Lucid Kidd pasirodymas su nauja programa – Karklės muzikos festivalyje, rugpjūčio 12–14 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.