Monikos Liu koncertas Palangoje įeis į istoriją: unikali erdvė nušvis naujomis spalvomis

Dar vienas ryškus vasaros prisiminimas – rugpjūčio 13 d. unikaliose erdvėse vyksiantis „Palangos parko festivalis“ kvies į elegancijos kupiną Monikos Liu koncertą legendinėje viloje „Anapilis“.

 Monika Liu.<br> V.Morkevičiau nuotr.
 Monika Liu.<br> V.Morkevičiau nuotr.
 Monika Liu.<br> V.Morkevičiau nuotr.
 Monika Liu.<br> V.Morkevičiau nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-08-06 09:23, atnaujinta 2022-08-06 09:24

Apjungti tai, kas sena ir nauja, kurti ir dalintis sentimentais – tai dainininkės ir dainų autorės Monikos Liu savitumas. Ji neabejotinai išsiskiria savo skambesiu, o jos muzika bene kiekvieną nukelia į svajingą, bet tuo pačiu dramatišką atlikėjos pasaulį.

„Dainose apdainuoju meilės istorijas, kurios talpina nedrąsų įsimylėjimą, aistros išsiveržimą, bebaimę viltį išsaugoti meilę ir atlaidų išsiskyrimą.

Iš to, kaip žmonės reaguoja į mano muziką – jie šypsosi, juokiasi ar nubraukia ašarą, suprantu, kiek daug visi esame patyrę meilėje ir koks tai mus vienijantis dalykas“ – sako atlikėja.

Rugpjūčio 13 d. vienintelis Monikos Liu koncertas Palangoje šią vasarą pasižymės atvirais ir intymiais muzikiniais atlikėjos pasakojimais. Išskirtiniam vakarui romatikos suteiks ir unikali erdvė – koncertas vyks legendinės vilos „Anapilis“ kiemelyje.

Koncertas neabejotinai įeisiantis į istoriją

Palangos vilos „Anapilis“ kiemelyje muzika bus neatsiejama nuo pirmų kartų patirčių ir meilės gyvenimui. Iki šiol čia dar niekada nėra vykęs joks renginys, tad atlikėjos Monikos Liu dainos bus pirmosios čia nuskambėjusios gyvai ir neabejotinai įeis tiek į festivalio, tiek į muziejaus istoriją.

Palangos kurorto muziejus įkurdintas istorinę reikšmę kurortui turinčioje viloje „Anapilis“, apipintoje gausybe legendų ir pasakojimų. Ne vienas muzikinis pasakojimas – ilgesnis ar trumpesnis, atviresnis ar intymesnis suskambės ir koncerto metu. „Sentimentalumas – vienas rečiausių jausmų šiame greitai besisukančiame pasaulyje, todėl kviečiu jus į savo koncertą trumpam stabtelėti ir pasimėgauti muzika bei užplūstančiais jausmais“, – į koncertą kviečia atlikėja.

Šiais metais pasirodžiusi Eurovizijoje Monika Liu iki šiol jaučia didelį žiūrovų palaikymą – į jos koncertus susirenka būrys gerbėjų, o lietuviškos dainos aidi vis garsiau. Atlikėja neslepia, jog toks palaikymas yra be galo malonus ir skatina toliau kurti. Ir nors ši vasara yra pati darbingiausia jos karjeroje, o dėl užimto nėra progos atostogauti, Monika Liu džiaugiasi galėdama koncertuoti pajūryje ir bent akimirką pasimėgauti jūra bei jos teikiama atgaiva.

Rugpjūčio 12–14 d. „Palangos parko festivalyje“, ypatingose kurorto vietose taip pat skambės akordeono meistro Martyno Levickio ir išskirtinio formato Andriaus Mamontovo koncertai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.