Alina Orlova surengs koncertą unikalioje Vilniaus vietoje: „Ten jaučiuosi lyg festivalyje“

Birželį A. Orlova pristatė naujausią albumą „Laumžirgiai“, įrašytą kartu su talentingais bendražygiais Adu Gecevičiumi ir Pauliumi Vašku. Intensyvų vasaros koncertų turą jie pradėjo sostinės Lukiškių kalėjime, vėliau keliavo per Lietuvą link pajūrio ir atgal, o baigiamasis sezono pasirodymas rugpjūčio 30-ąją įvyks „Downtown Forest Hostel and Camping“ terasoje Užupyje.

 Alina Orlova.<br> R.Šeškaičio nuotr.
 Alina Orlova.<br> R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-25 11:36

„Tai – ypatinga vieta. Kaskart koncertuojant ten apima jausmas, lyg grotum festivalyje. Tačiau tuo pačiu metu jauti, kad esi saugioje terpėje, tarsi būtum pačių geriausių draugų rate. Kurie žino kiekvieną tavo dainos žodį, žino kiekvieną natą ar melodiją. Groti čia – malonumas. Tavęs klauso ne tik žmonės. Tavęs klauso visas medžių amfiteatras. Ir kiekvieną akimirką jauti tiek vienų, tiek kitų palaikymą“, – mintimis apie koncertinę erdvę dalijosi Alina.

Ji pasakojo, kad kasmet siekia pasidžiaugti vasara, kuri yra itin trumpa mūsų kraštuose. Pasak A. Orlovos, jai pačiai labiausiai patinka leisti dienas gamtoje, miškuose ar prie vandens, kai tik tai pavyksta. Tačiau vienas smagiausių vasaros elementų muzikantams – koncertai po atviru dangumi.

„Visada laukiu tokių koncertų. Sunku paaiškinti tai, tačiau jauti, jog tarsi žmonės yra labiau atsipalaidavę ir labiau atsidavę tai akimirkai, kurioje būna koncerto metu, o tai labai svarbu bendrai koncerto atmosferai. Tikiu, kad toks koncertas mūsų laukia ir Užupyje, bebaigiant kalendorinę vasarą“, – sakė dainininkė.

Šiame renginyje skambės nemažai dainų iš atmosferinio atlikėjos albumo „Laumžirgiai“. A. Orlova pasakojo, jog šis darbas studijoje buvo brandintas daugiau nei metus. Rezultatas – albumas apie egzistenciją, apie viltį ir apie ilgesį. Būtent toks jaukus vakaras laukia rugpjūčio 30 dieną Vilniuje, „Downtown Forest Hostel and Camping“ terasoje. „Labai lauksiu kiekvieno. Užbaikime vasarą ramiai, jaukiai, viltingai, o svarbiausia – kartu“, – žinutę gerbėjams perdavė A. Orlova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?