Atlikėja Auukse pristato naujausią kūrinį „Principai“

Tuo metu, kai visi paskendę prieššventiniuose rūpesčiuose, stovi grūstyse prie prekybos centrų, ieško dovanų, galvoja apie šventinį stalą, o muzikos kūrėjai skuba į paskutinį šių metų muzikinį traukinį, pristatydami šventines dainas, yra madoms nepasiduodančių atlikėjų.

 Atlikėja Auukse pristato naujausią kūrinį „Principai“.
 Atlikėja Auukse pristato naujausią kūrinį „Principai“.
 Atlikėja Auukse pristato naujausią kūrinį „Principai“.
 Atlikėja Auukse pristato naujausią kūrinį „Principai“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 20, 2022, 11:12 AM

Dainininkė Auukse, toliau užtikrintai žengia pasirinktu muzikiniu keliu, ir pristato jau antrąją solinę dainą „Principai“. Regis, iš principo, ne apie žiemą ir Kalėdas, o apie niekada neišsenkančią temą – meilę.

Dainoje principų iš tiesų nemažai: visų pirma, žodžio „principai“ joje neišgirsite.

„Toks sumanymas“, – pasakoja dainos kūrėjas – vienas žymiausių Lietuvos muzikos prodiuserių – Dalius Pletniovas. „Principas yra viso ko pagrindas, pagrindinis, svarbiausias teiginys, nuo kurio viskas prasideda. O pradžių pradžia – žinoma – yra meilė“, – įsitikinęs jis.

Pati atlikėja Auukse išskiria ir dar vieną dainos ypatybę: „Dažniausia, klausydamiesi kūrinio, sutapatiname save su dainos herojumi: o jei dar išgirstame dainuojant apie situacijas ar įvykius, kuriuos jau teko patirti, tuomet jaučiamės ne vieni. Taip sukuriamas ryšys tarp atlikėjo ir klausytojo, kas man atrodo, yra labai svarbu“, – įsitikinusi Auukse.

Daina, kaip teigia kūrėjai, yra visiškai kitokio stiliaus, kuris dar tik atkeliauja į Lietuvą, ir turėtų patraukti tiek unikaliu skambesiu, tiek vaizdu. „Kurdamas vaizdo klipą, tarsi iš principo rinkausi ne ryškias spalvas, kurios paprastai būdingos apibūdinant jausmus, o pilkus ir baltus atspalvius, kurie suteikia dainai ypatingo šarmo“, – vizualinio sprendimo niuansus atskleidžia Dalius Pletniovas.

Minimalistinis, bet tuo pačiu be galo stilingas ir jaukus kūrinys „Principai“ atkeliauja į Jūsų muzikos grotuvus. Ar jis užkariaus Jūsų play list‘o top‘ą ir Jūsų širdis? Pasiklausykite ir įvertinkite!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.