„Eurovizijos 2023“ atrankoje debiutuojanti Luknė: „Mano jaunas amžius – didelis privalumas“

Kaip ir kiekvienais metais, Eurovizijos atrankos Lietuvoje sulaukia daug dėmesio. Visi nekantriai laukia ne tik veteranais tapusių atrankų dalyvių, tačiau ir debiutuojančių jaunų, dar tik kylančių ir savo karjeros aukštumų siekiančių atlikėjų. Viena jų – vos šešiolikos metų sulaukusi Luknė.

 Luknė.<br> D.Umbraso nuotr.
 Luknė.<br> D.Umbraso nuotr.
 Luknė.<br> D.Umbraso nuotr.
 Luknė.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-01-20 17:58, atnaujinta 2023-01-22 18:33

Luknė prisitato esanti lietuvių kilmės, bet britų pop muzikos ir miuziklų atlikėja. Lietuvoje gimusi atlikėja, kartu su mama, dar būdama visai maža paliko Lietuvą ir savo gyvenimą tęsė Jungtinėje Karalystėje.

Daugybės tarptautinių konkursų laureatė, įvairių muzikinių festivalių dalyvė yra išbandžiusi jėgas ir lietuviškuose TV šou.

„Kažkaip vis traukia į Lietuvą. Noriu sužinoti apie mamytės praeitį, noriu sužinoti kokia buvo jos jaunystė, kokia gi ta Lietuva; noriu pažinti žmones“, – jautriai pasakoja Luknė ir priduria, kad norėtų čia lankytis dažniau bei tiki, kad muzika bus būtent ta jungianti grandis, dar dažniau skatinanti grįžti į brangią gimtinę.

Operos solistės, pedagogės Valerijos Iljinaitės bei choreografo Pauliaus Šinkūno auklėtinė žengdama į didžiąją Eurovizijos sceną vis dėlto jaučiasi labai tvirtai.

„Kaip galima būtų jaustis kitaip, kai mano užnugaryje tokie scenos profesionalai. Esu labai laiminga galėdama mokytis iš jų, jaučiuosi labai dėkinga. Manau, kad didelė dalis sėkmingo pasirodymo yra būtent mūsų darbas kartu“.

Šeštadienį stebėkite Luknės pasirodymą pirmojoje Eurovizijos atrankoje, o dabar kviečiame paklausyti britų kompozitoriaus Robert Berwyn Price specialiai Luknei sukurtos dainos „Paradise“ bei įvertinti vaizdo klipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.