Palangos gatvės stilius: atviri ir gundantys drabužiai

Palangoje veiksmo vasarą netrūksta. Ypač savaitgaliais, kai daugelis Lietuvos gyventojų atvyksta atsipūsti nuo miesto šurmulio, pailsėti pajūryje, pasimėgauti kurorto teikiamais malonumais. Saulė, jūra, poilsis su draugais ir pramogos iki paryčių. Rodos, ko daugiau ir norėti.

Palangos gyventojų ir miesto svečių gatvės stilius.<br>A. Kubaitis
Palangos gyventojų ir miesto svečių gatvės stilius.<br>A. Kubaitis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 11:57 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:27 AM

Pagrindinė J. Basanavičiaus gatvė tampa panaši į dūzgiantį avilį, kuriame galima išvysti pačių spalvingiausių ir stilingiausių žmonių.

Merginos nevengia pabrėžti per žiemą išpuoselėtų moteriškų kūno linijų, dažnai renkasi atvirus, seksualius drabužius. Brandesnės moterys - priešingai - laisvus ir patogius apdarus.

Plazdantys sijonai, trumpi šortukai bei gundančios raštuotos suknelės - tai, ką pirmiausia riekia įsimesti į atostogų lagaminą. Nepaisant to, atvykusios pailsėti ant pajūrio smėlio kai kurios damos nevengia ir pasipuošti, todėl ekstravagantiški aukštakulniai, odiniai drabužiai ar vakarinės suknelės tampa jų įvaizdžio dalimi.

Palangoje, kaip ir kiekvieną vasarą, nestinga ir itin originalių, ir banalokai išpildytų mergvakarių, apie kuriuos išduoda linksmai krykštaujančios dailiosios lyties atstovės.

Centrinėje kurorto gatvėje neretai poilsiauti su šeimininkais atvyksta ir jų keturkojai draugai. Maži šuneliai laksto patys, tačiau ne vieną galima pamatyti ir nešamą ant rankų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.