Muzikuojantis keltas

Olego ir Kosto puikus derinys „Muzikuojančio kelto“ keleiviams dovanos tiek gražiausias savo balades.<br>Organizatorių nuotr.
Olego ir Kosto puikus derinys „Muzikuojančio kelto“ keleiviams dovanos tiek gražiausias savo balades.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 9:22 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:57 PM

„Vakarų Lietuvoje turime savo ištikimą, aktorinę dainą mylintį žiūrovą. Ir nors vis mažiau energijos lieka, kad taip toli į šį kraštą atvažiuoti, iš pagarbos savo žiūrovui į festivalį „Muzikuojantis keltas“ grįžtame ir šiemet“, – teigia aktorius Kostas Smoriginas, liepos 5-ąją, kartu su ištikimu scenos partneriu Olegu Ditkovskiu klaipėdiečius ir miesto svečius kviečiantis į dainuojamosios poezijos vakarą „Muzikuojančiame kelte“.

Šiemet šių talentingų ir skirtingų artistų puikus derinys „Muzikuojančio kelto“ keleiviams dovanos tiek gražiausias savo balades, tiek ir naujus dar mažai girdėtus kūrinius. Neabejotinai švelnūs gitaros virpesiai ir nepamirštami bei su niekuo nesumaišomi aktorių balsai suvirpins kiekvieno klausytojo širdį tikru, nuoširdžiu, žadinančiu gyvenimui garsu.

„Gero nebūna per daug...“, – pasakė O.Ditkovskis, paklaustas, kodėl verta klaipėdiečiams ar miesto svečiams ir šiemet kartu su garsiaisiais šalies bardais leistis į „Muzikuojančio kelto“ reisą. Ištikimo scenos partnerio išsakytiems žodžiams pritarė ir K.Smoriginas, kartu pabrėždamas, jog kiekvieno koncerto esama vis kitokio, tad net ir senos, gerai klausytojams žinomos dainos kaskart suskamba skirtingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.