Ar seksas per atostogas išgelbės Daniją?

Danai sunerimę - jų šayje gimstamumas yra mažiausias per pastaruosius 27 metus. Danai net ėmė rengti kampanijas, skatinančias dažniau mylėtis per atostogas. Teigiama, kad kas dešimtas danų vaikas buvo pradėtas tuo metu, kai jų tėvai buvoi išvykę atostogų.

Danų psichologai teigia, jog jų tautiečiai atostogų metu mylisi beveik dukart dažniau.<br>123rf nuotr.
Danų psichologai teigia, jog jų tautiečiai atostogų metu mylisi beveik dukart dažniau.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 5:37 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:11 PM

Televizijos reklamos kampanijos „Padaryk TAI dėl Danijos“ tikslas - prikalbinti danus mylėtis atostogų metu, siekiant paskatinti gimstamumą šalyje. Atostogauk ir dauginkis - taip drąsiai danai ragina vieni kitus.

Viešbučio kambariai yra vienas didžiausių afrodiziakų - bent tokią teoriją pateikia naujoji daniškų atostogų komplekso kampanijos organizatorė kelionių agentūra „Spies Rejser". Pastaroji jos kampanija „Padaryk TAI dėl Danijos“ siekia paraginti danus vykti atostogauti, vildamiesi, jog būdami užsienyje jie užmegs naują gyvybę.

Reklaminiame klipe teiraujamasi: „Ar seksas gali išgelbėti Daniją?“ Danai neretai laikomi laimingiausiais žmonėmis pasaulyje, tačiau jų neribotas džiaugsmas, atrodo, nėra susijęs su mažais kūdikėliais.

Danai yra viena labiausiai lyčių lygybę puoselėjančių tautų pasaulyje. Viena vertus, tai gerai, nes ši šalis yra tarp pirmaujančių pasaulyje pagal dirbančių moterų skaičių. Kita vertus, gimstamumas šalyje šiuo metu yra mažiausias per 27 metus - vidutiniškai 10 naujagimių 1 tūkstančiui  žmonių (Didžiojoje Britanijoje – 13 naujagimių vienam tūkstančiui žmonių).

Kokį sprendimą siūlo „Spies Rejser"?

Ištrūkti iš Danijos. Danų psichologai teigia, jog „danai atostogų metu mylisi 46 procentais dažniau“. Per reklamos kampaniją pasakojama istorija, kaip Ema ir jos vaikinas aplanko tą patį viešbučio kambarį Paryžiuje, kuriame ji buvo pradėta prieš 30 metų.

Tai pat teigiama, kad 10 procentų danų vaikų buvo pradėti tuo metu, kai jų tėvai buvo išvykę atostogų. Kaip papildomą paskatą  „Spies Rejser" siūlo „ovuliacijos nuolaidą“- jeigu galėsite įrodyti, jog pastojote jų siūlomų atostogų metu, tuomet jūs laimėsite kūdikio reikmių tiekimą trejiems metams ir papildomai gausite nemokamas atostogas kartu su vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.