Sveikiname konkurso „Įspūdingiausias mano kostiumas“ laimėtojus!

Vienas didžiausių lietuviškų muzikos festivalių „Granatos Live“ jau ne už kalnų. Rugpjūčio 1-3 dienomis Rumšiškėse vyksiančioje šventėje su ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis galės sudalyvauti ir trys ištikimiausi naujienų portalo lrytas.lt skaitytojai.

Dvasia ir Honolulu gyventoja. Nuotrauka padaryta per Joninių šventę Havajų tema.<br>Agnės R. nuotr.
Dvasia ir Honolulu gyventoja. Nuotrauka padaryta per Joninių šventę Havajų tema.<br>Agnės R. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 3:19 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:30 AM

Mėnesio pradžioje kvietėme dalytis linksmiausių ir įspūdingiausių kostiumų nuotraukomis. Suskaičiavę balsus, skelbiame tris nugalėtojus, kuriems atiteks kvietimai dviem į muzikos festivalį „Granatos Live“.

I vieta - Erika, surinkusi 4546 balsus.

II vieta - Agnė, surinkusi 4535 balsus.

III vieta - Vilma, surinkusi 4265 balsus.

Rugpjūčio 1-3 dienomis Rumšiškių muziejaus teritorijoje vyksiančiame muzikos festivalyje „Granatos Live“ didžiosiose – „Utenos“ ir „Ežio“ – scenose bus gros britų jaunosios kartos atstovai grupė „Bastille“ ir atlikėjas Johnas Newmanas, taip pat gatvės muzikos propaguotojas Dub FX, svečiai iš Latvijos „Instrumenti“, lietuvių pasididžiavimas „Golden Parazyth“, „G&G Sindikatas“ ir kitos grupės. Mažoji „Nescafé“ scena skirta jauniesiems Lietuvos atlikėjams.

Dvi festivalio naktis vakarėlį „suks“ daugiau nei dešimt Lietuvos ir užsienio didžėjų. Penktadienio naktį pasirodys svečiai iš kaimyninės Lenkijos „Flirtini“ ir Zeppy Zep. Šalia jų stos estų klubinės muzikos pasididžiavimas Sanderis Mölderis, pagrindinis Rusijos „juke“ stiliaus propaguotojas ir puoselėtojas Raumskaja bei į žanrų rėmus netelpantis olandų atradimas Jarreau Vandal.

Mūsų šaliai atstovaus lietuviškos klubinės muzikos grandų dinastijos atstovas Tomas Boo, „Despotin` Beat Club“ vakarėlių organizatorius Vaiperis su 2012 m. festivalio „Outlook“ didžėjų konkurso nugalėtoju Nightjar ir šokių muzikos DJ projektas „Bowties“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.