Palangos gatvės stilius: nuo nuogybių iki pūkinių striukių

Ketvirtadienį prasidėjusios kasmetinės 1000 kilometrų lenktynės pritraukė į Palangą dar daugiau poilsiautojų nei jų įprastai čia būna. Kiekvienas su savo įgeidžiais, savo stiliumi.

Jono Basanavičiaus gatvės praeivių stilius.<br>T.Bauro nuotr.
Jono Basanavičiaus gatvės praeivių stilius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 10:16 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:52 PM

Visiems aišku, kad Jono Basanavičiaus gatvė Palangoje - toli gražu ne aukštosios mados podiumas. Tačiau net iš anksto nusiteikus matyti ne išsipusčiusius, o atsipalaidavusius ir atostogauti pasiruošusius žmones, čia sutiktų praeivių stilius vis tiek gali nustebinti.

Nuogybės ir rankšluosčiai vietoje rūbų jau tapo įprastu reiškiniu J.Basanavičiaus gatvėje. Užtat tenka prasikrapštyti akis ir pasitikrinti ar nesapnuoji, kai šviečiant kaitriai vidurvasario saulei kai kurie poilsiautojai vaikšto ne tik su odiniais švarkais, bet ir su šaltajam metų sezonui skirtomis pūkinėmis striukėmis.

O ką daryti, jei išskirtinį įvaizdį 1000 kilometrų lenktynių atidarymui susigalvojote dar praėjusią savaitę, kai oro temperatūra siekė vos 10 laipsnių šilumos? Nusivilkti marškinėlius ir parodyti savo torsą! Būtent taip ir padarė kai kurie Palangos svečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.