Vasarą atsikratykite nereikalingų kilogramų vaikščiodami

Turbūt kiekvienas, norintis antsikratyti nereikalingų kilogramų, sunkiai prisiverčia ilgai prakaituoti salėje, minti dviratį ar bėgioti. Tad siūlome paprasčiausią svorio metimo būdą – vaikščiojimą. Jis ne tik padeda dailinti kūno formas, bet taip pat kartu atpalaiduoja, padeda susikaupti, kovoti su stresu, ir netgi pagerina atmintį ir nuotaiką. Pateikiame keletą vaikščiojimų būdų po kurių galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.

Atsikratykite nereikalingų kilogramų vaikščiojant.<br>123rf nuotr.
Atsikratykite nereikalingų kilogramų vaikščiojant.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2014, 11:19 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:16 PM

Vaikščiojant darykite pertraukas

Kai einate pasivaikščioti - darykite trumpas pertraukas, o sustoję atlikite keletą pratimų: 15 atsispaudimų, 40 pritupimų ir 40 šuoliukų žergtai – glaustai. Jei prie vaikščiojimo pridėsite šiuos intensyvius pratimus taip išvengsite rutinos ir atsikratysite daugybės kalorijų.

Eikite greitai

Kad sudegintumėte daugiau kalorijų svarbu pasirinkti tinkamą ėjimo greitį. Patariama penkias dienas į savaitę greitu žingsniu vaikščioti po valandą ir neabejotinai pasieksite norimų rezultatų. Kartu su savimi galite pasiimiti greitą šunį, vaikščiokite paskui jį. Daug vaikščiokite Jei ketinate numesti svorio, pasitelkite visas jėgas ir ilgai vaikščiokite. Vietoj to, kad važiuojate į darbą mašina ar troleibusu – eikite. Jeigu iki darbo tikrai daug kilometrų, mašiną galite palikti toliau nuo darbo ir taip pasportuosite.

Vaikščiokite ir kalbėkite telefonu

Kai daug dirbate ar esatę labai užsiėmę, turbūt negalite leisti sau tokios prabangos kaip vaikščiojimas. Tačiau neabejotinai darbo metu sulaukiate milijonų skambučių, tad siulome kalbant telefonu vaikščioti. Tai padės jums suderinti darbą, pokalbius su artimaisiais, o svarbiausia daug judėsite.

Vaikščiokite su draugais

Vaikščiojimui pritraukite draugus, tėvus, brolius, seseris ar sutuoktinį – tai bus pati geriausia motyvacija ir efektyviausias būdas numesti svorio. Jei visi turėsite tą patį tikslą, jūs galėsite sudaryti netgi reguliarų grafiką ar mankštintis poromis. Tai paprastas, tačiau daug emocijų sukeliantis būdas, kaip atsikratyti nereikalingų kilogramų vaikščiojant.

Vaikščiojimas po kalnus

Paįvairinkite savo ėjimo treniruotes vaikščiojimu po kalnus. Pirmąjį kartą gali būti sunkoka, tačiau stengtis tikrai verta, meskite savo kūnui iššūkį ir įlipkite į kalną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.