Maudymosi kostiumėlių mados: didelė krūtinė - nebemadinga?

Majamyje jau dešimtą kartą praūžė maudymosi kostiumėlių mados savaitė. Modeliai podiumu ėjo vilkėdami itin ryškius maudymosi kostiumėlius. Tačiau ryškesnė tendencija buvo ne neoninės spalvos, o manekenių krūtys.

Majamyje jau dešimtą kartą praūžė maudymosi kostiumėlių mados savaitė.<br>AP nuotr.
Majamyje jau dešimtą kartą praūžė maudymosi kostiumėlių mados savaitė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2014, 7:53 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:47 PM

Modelių pasaulyje egzistuoja terminas „apatinio trikotažo modelis“. Paprastai tai iškiliais biustais pasižyminčios manekenės. Lieknos kūno formos ir didelė krūtinė visuomet buvo apatinio trikotažo manekenių privalumai. Tokie modeliai pristatydavo ir maudymosi kostiumėlių kolekcijas.

Tačiau šiais metais Majamyje vykusi maudymosi kostiumėlių mados savaitė nustebino. Podiumu žingsniavo nebe B ar C dydžio liemenėles dėvinčios manekenės, o A dydyje greičiausiai skęstantys modeliai.

Toks dizainerių sumanymas, ko gero, labai natūralus – retai moteriai gamta duoda liekną kūną ir didelę krūtinę. Galų gale, žiūrovų akys šį kartą krypo ne į iškilumus, o į tai, kuo jie pridengti.

O pridengti jie buvo daugiausia sportiško stiliaus maudymosi kostiumėliais. Ryškios spalvos, iškarpymai ir įdomūs siluetai išliks madingi ir 2015 metų vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.