Nuo naujo LNK sezono - „Diagnozė: Seimas“ su R. Tapiniene

Kartu su nauju televizijos sezonu prasideda ir politinis rinkimų sezonas. Kad žiūrovai nepasiklystų politiniuose skersvėjuose ir jų nepakirstų politikų siunčiami virusai, LNK pradeda rodyti politinių debatų laidą „Diagnozė: Seimas“.

R. Tapinienė.<br>LNK nuotr.
R. Tapinienė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2012, 11:58 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:54 PM

Laidą rengs „Info TV“ žinių tarnyba, o ją ves žurnalistė ir „Info TV“ žinių laidos vedėja Rasa Tapinienė.

„Per rinkimų vajų pritrūksta sveiko proto. Pažadai dalijami iš kairės ir iš dešinės, ir į kairę, ir į dešinę. Rodos, reikia akimirkos sustoti ir įsiklausyti, ką kalba žmonės, pasiryžę mums vadovauti ateinančius ketverius metus. Kiek realūs jų pažadai, ko vertos jų kalbos. Mūsų laidos ekspertai programos pabaigoje nurodys diagnozę“, - sako „Info TV“ žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė. Daugiau nei valandą trunkančioje politinėje debatų laidoje susikaus du pagrindiniai oponentai. Atvykti į debatus jie bus kviečiami su savo komandomis, kurie turės palaikyti savo lyderį žodžių mūšyje.

Klausimus pateiks ne tik laidos vedėja. Nepatogius klausimus pagrindiniai laidos dalyviai išgirs ir iš žiūrovų studijoje.

„Stengsimės, kad tai būtų įdomi polinė laida, todėl į studiją kviesimės ne tik partijų lyderius, bet pačias spalvingiausias partijų asmenybes. Jie neretai pasako daug daugiau nei vadovai, besislepiantys po savo oficialiomis kaukėmis“, - sako Rasa Tapinienė.

Debatų studijoje klausys įvairių sričių ekspertai –politologai, psichologai, iškalbos, viešųjų ryšių, kūno kalbos specialistai. Programos pabaigoje jie diagnozuos svečius.

„Nepagydomas populistas, chroniškas melagis... Manau, kad išgirsime pačių įvairiausių diagnozių. Kažin, kam nuskambės „Diagnozė: Seimas“, - svarstė R. Tapinienė.

Naujoji politinių debatų laida „Diagnozė: Seimas“ startuos drauge su spektru politinių, informacinių LNK laidų – nuo žinių, analitinių apžvalgų iki politinės satyros. Atsinaujinusios žinios su Lina Kairyte ir Gintaru Deksniu, informacinė analitinė laida su Tomu Dapkumi ir tikrąjį politikų veidą demaskuojantis „Dviračio šou“ – tai naujojo, politinių aistrų kupino LNK sezono laidos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.