„Vyno kelio“ aktorius J. Gricius miestus painioja ne tik seriale, bet ir tikrovėje

Jau netrukus dvidešimtasis, jubiliejinis, TV3 sezonas į ištikimiausių televizijos žiūrovų namus įsiverš su didžiuliu trenksmu: dar naujojo sezono atidarymo išvakarėse – rugsėjo 1-ąją – švenčių ir šeimos televizija mokslo ir žinių dienos proga jauniesiems TV3 žiūrovams įteiks kvapą gniaužiančią dovaną – dviem „Oskarais“ apdovanotą ir pustrečio tūkstančio vizualiųjų efektų kupiną premjerą „Alisa Stebuklų šalyje“. Jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono atidarymo proga sekmadienį, rugsėjo 2-ąją, televizija žiūrovus sukvies į įspūdingą koncertą Katedros aikštėje su populiariausiais šalies dainininkais ir svečiais iš užsienio bei TV3 žvaigždėmis.

„Vyno kelio“ aktorius J. Gricius miestus painioja ne tik seriale, bet ir tikrovėje.<br>TV3
„Vyno kelio“ aktorius J. Gricius miestus painioja ne tik seriale, bet ir tikrovėje.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2012, 5:38 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:35 AM

Belaukiant atidarymo, kuriam TV3 televizija ruošiasi ypač intensyviai ir atsakingai, lietuviškų serialų gerbėjai turėtų suklusti – scenarijaus vingiai Lietuvos ir Gruzijos kryžkelėse suves dar daugiau pasakojimo herojų. Jau nuo rugsėjo 3-iosios pirmadieniais–ketvirtadieniais. „Vyno kelio“ herojai suksis ne tik į sukrečiančių, bet ir nuotaikingų įvykių verpetuose.

Dar vasaros pradžioje „Vyno kelio“ lietuvių aktorių ekipą Gruzijoje papildė Romo vaidmens atlikėjas Jonas Gricius. „Tuose kraštuose buvau pirmą kartą, bet susiradau labai daug draugų – tikrai dar ne kartą grįšiu. Gruzinai – malonūs žmonės, skuba mažiau nei mes, labiau atsipalaidavę, – patikina jaunasis aktorius. – Filmavome visoje Gruzijoje, skirtinguose regionuose, todėl labai daug pamačiau. Liko laiko ir prie jūros Batumyje pagulėti.“

Tiesa, jo herojus Romas nė neketino keliauti po visą šalį, tačiau padarė lemtingą klaidą. „Jis išvyksta aplankyti savo draugo Sandro (akt. Vano Dugladzė) į Tbilisį, tačiau per išsiblaškymą atsiduria visai kitame mieste. Va tada ir prasideda jo ilgoji nuotykių kupina kelionė“, – pasakoja J. Gricius.

Paklaustas, ar tokių situacijų nėra patyręs tikrovėje, aktorius pripažįsta iš tikrųjų nestokojąs išsiblaškymo. „Kartą supainiojau traukinius. Ketinau vykti į Klaipėdą, o atsidūriau Lentvary“, – prisipažįsta juokdamasis Jonas, kilęs iš garsios kinematografininkų Gricių giminės, pirmosios televizinės patirties atsikandęs kartu su Rolandu Kazlu.

Naujausios „Vyno kelio“ serijos, prikaustysiančios dėmesį neeliniais nuotykiais, laukia savo žiūrovų jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone nuo pat rugsėjo 3-iosios dienos pirmadieniais–ketvirtadieniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.