Per LNK – naujausios Holivudo kino premjeros

Naują, aistringą 2012-2013-ųjų televizijos sezoną LNK pasitinka su didžiausiomis filmų premjeromis tiesiai iš pasaulio kino salių. Bendradarbiaudama su galingiausiomis pasaulio kino studijomis „Warner Bros“, „Sony“, „NBCUniversal“, LNK televizija parodys net keliasdešimt filmų premjerų, iki šiol nerodytų per nemokamą televiziją.

Per LNK – naujausios Holivudo kino premjeros.<br>LNK
Per LNK – naujausios Holivudo kino premjeros.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-23 11:25, atnaujinta 2018-03-17 05:17

Nuo „Oskaru“ apdovanoto veiksmo filmų giganto „Tamsos riteris“ iki lyriškųjų „Sidabrinėmis gervėmis“ apipiltų A. Puipos „Miegančių drugelių tvirtovės“, nuo paslaptingo „Užtemimo“ su brangiausiai apmokama šių laiku aktore Kirsten Stewart iki „Saulėlydžio“ serijos parodijos „Vampyrai užkniso juodai“, nuo genialiojo Martino Scorsese režisuotos „Kuždesių salos“ iki dar vieno Madonnos bandymo režisuoti „Mes tikime meile“, nuo gigantiško biudžeto katastrofų filmo „2012-ieji“ iki romantinės komedijos „Jis sako „Taip!“ su Jimu Cerry, nuo „Linkėjimų iš Paryžiaus“ iki linkėjimų iš „Monte Karlo“. Kiekvienas žiūrovas ras savo filmą „Superkine“ šeštadieniais, „Penktadienio bomboje“, „Kino pusryčiuose“, „Vakaro seanse“ ir kitose LNK filmų rubrikose.

Šį sezoną televizijos žiūrovai LNK eteryje pirmą kartą išvys pagal Dano Brauno knygą sukurtą filmą „Angelai ir demonai“. 1,27 mln. Lt pajamas Lietuvoje atnešusio skandalingojo „Da Vinčio kodo“ tęsinyje dinamiško detektyvinio tyrimo maršrutas žiūrovus ves į paslaptingas kriptas, pavojingas katakombas, apleistas bažnyčias su slaptais senoviniais ženklais. Kritikai „Angelus ir demonus“ giria labiau už „Da Vinčio kodą“, o mistinio trilerio sėkmės receptas – ne tik kraują stingdantis veiksmas su katalikiško pasaulio paslaptimis, bet ir nuostabus Europos aktorių ansamblis. Šalia dviejų „Oskarų“ laureato Tomo Hankso - britas Ewanas McGregoras ir danas Nikolajus Lie Kaasas, vokietis Arminas Muelleris Stahlis, švedas Stellanas Skarsgardas ir žydė Aylet Zurer.

Kol simbologas Robertas Langdonas aiškinis kėslus nuo Žemės paviršiaus nušluoti Vatikaną, geologijos profesorius Trevoras Andersonas leisis ieškoti dingusio pasaulio. Nuotykių ieškotojai pasiryžę pasiekti Žemės centrą ir įminti mūsų planetos paslaptis naujame filme klasikinį Jules Vernes romaną „Kelionė į Žemės centrą“. F.Scotto Fitzgeraldo novelė apie Bendžaminą Batoną, kuris gimė būdamas 80-ies metų senukas ir kasmet vis jaunėjo, buvo statytas ne kartą. Tačiau naujausia ir įspūdingiausia versija su Bradu Pitu ir Cate Blanchett buvo nominuota net 13 „Oskarų“ ir pelnė 3. „Keista Bendžamino Batono istorija“ – neabejotinai vienas naujojo LNK sezono filmų hitų.

Naujajame sezone – ir „Auksiniam gaubliui“ nominuotas filmas „Meilė ir kiti narkotikai“ su „Ir velnias dėvi Prada“ žvaigžde Anne Hathaway. Jis – apsukrus bei be galo mylimas moterų jaunuolis, pardavinėjantis „Viagra“. Ji - žavinga jauna mergina, itin vertinanti gyvenimo laisvę ir serganti nepagydoma Parkinsono liga. Susitikę Jamie ir Maggie vienas kitame atranda tai, ko, regis, ieškojo visą gyvenimą. Holivudo superžvaigždės Jennifer Aniston herojė iš komedijos „Nepageidaujami genai“ taip ir nesurado savo antrosios pusės, todėl sukurti gyvenimo pilnatvei jai prireikia... spermos donoro. Tik, deja, viskas nebūna taip paprasta: mergina per apvaisinimo vakarėlį patiria šiokių tokių nuotykių, o tai ima aiškėti, kai jos sūnui sukanka šešeri.

Viena gražiausių pasaulio moterų, „Oskaro“ laureatė Charlize Theron su komiku Willu Smithu pasirodys iš koto verčiančioje komedijoje „Henkokas“, o Martinas Lawrence – vos pernai į kino teatrus atkeliavusioje komedijoje „Didžiosios motušės namai. Obuolys nuo obels“.

Tarp kitų šio sezono televizinių premjerų - kriminalinė drama „Puikybė ir garbė“ su Colinu Farrellu, „Ikaras“ su Dolphu Lundgrenu, veiksmo komedija „Ponas ir Ponia gangsteriai“ su Ashtonu Kutcheriu ir Katherine Heigl, mokslinė komedija „Karštas kubilas laiko mašina“ su Johnu Cusacku, veiksmo komedija „Rizikinga erzinti diedukus“ su plejada kino veteranų, tarp jų - Morganu Freemanu ir Helen Mirren, veiksmo filmas „Spąstai“ su Bruce Willisu, veiksmo komedija „Su kirpėju Zohanu geriau nejuokauk“ su Adamu Sandleriu, komedijos „Dideli pinigai“ su Diane Keaton ir Katie Holmes, „Žvėrelių maištas“, „Ketverios kalėdos“, „Vaikinams tai patinka“ ir „Rūkstantys tūzai 2“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.