TV3 dvidešimtmečio kino teatre – nuo „Tado Blindos“ iki „Įsikūnijimo“

Liko vos dešimt dienų iki jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono, kurio atidarymas – jau rugsėjo 2-ąją, kai žiūrimiausia televizija Lietuvoje pakvies susipažinti su ypač kokybiška ir intelektualia programa. TV3 dvidešimtmečio kino teatro repertuare – naujos puikiai kritikų įvertintos ir visame pasaulyje milžiniško populiarumo sulaukusios kino juostos, kuriomis galės mėgautis visa šeima.

TV3 žada parodyti ne vieną lietuvių pamėgtą filmą.<br>TV3
TV3 žada parodyti ne vieną lietuvių pamėgtą filmą.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-23 12:50, atnaujinta 2018-03-17 05:10

„Mūsų televizijos žiūrovai jau įpratę tam tikromis dienomis eteryje matyti tam tikro žanro filmus, todėl šiuo atžvilgiu dvidešimtajame TV3 sezone liksime ištikimi savo žiūrovams – penktadienio vakarais prie ekranų rinksis mažesnieji, šiek tiek vyresni šeimos nariai galės stebėti milžiniškus biudžetus skaičiuojančius populiariausius veiksmo filmus. Šeštadieniais iš karto po ‚Šok su manimi‘ kviesime žiūrėti moterų dievinamus romantinius filmus, o sekmadienio vakarais po įspūdingų‚ X Faktoriaus‘ pasirodymų seks adrenalino, įtempto siužeto ir dramatiškų scenų kupini trileriai, veiksmo filmai, kurių ypač laukia vyrai“, – pasakoja TV3 užsienio programų vadovė Ieva Govedaitė.

Žiūrovai su nekantrumu laukia tokių eterio premjerų kaip Lietuvos kino teatrų lankomumo rekordus sumušęs „Tadas Blinda. Pradžia“ su garsiausiais šalies aktoriais, viso pasaulio kinomanams kvapą užgniaužęs tris Oskarus laimėjęs režisieriaus Jameso Camerono šedevras „Įsikūnijimas“ (Avatar), įspūdingas nuotykių filmas „Persijos princas: laiko smiltys“, pirmasis ir antrasis „Geležinis žmogus“, antroji „Naktis muziejuje“, vizualinių efektų kupinas, dviejų Oskarų nominanto M. Night Shyamalano režisuotas filmas „Paskutinis Oro valdovas: Ango legenda“, prikaustantis trileris „Įstatymus gerbiantis pilietis“ bei „Auksinio gaublio“ nominanto, aktoriaus Hugh Jackmano pasispardymas – „Iksmenai: pradžia. Ernis“ .

Televizijos dovanos žiūrovams ims žirti dar jubiliejinio sezono išvakarėse – rugsėjo pirmąją TV3 eteryje premjera visiems moksleiviams ir studentams: du Oskarus laimėjęs režisieriaus Timo Burtono šedevras „Alisa Stebuklų šalyje“ su Holivudo numylėtiniais – Johnny Deppu ir Anne Hathaway. Iškart po jo Oskaro savininkė Nicole Kidman pakvies aplankyti „Australiją“.

Gyvūnėlius mylintys vaikai penktadienio vakarus leis su pirmąja ir antrąja „Čihuahua iš Beverli Hilso“ dalimi ir su komedija „Šuns kailyje“, o pakvaišusieji dėl nuotykių nepraleis filmų „Narnijos kronikos: liūtas, burtininkė ir drabužių spinta“ bei „Narnijos kronikos: princas Kaspijanas“.

Iš karto po filmų vaikams vietas prie televizorių ekranų užsiims paaugliai, nes TV3 eteryje jų lauks „Eilinis Džo. Kobros prisikėlimas“, dvi „Transformerių“ istorijos, galingasis „Tronas. Palikimas“ bei į žiūrimiausių pasaulio filmų sąrašą įeinantis „Žvaigždžių kelias“.

Šeštadieniais romantiškų pasakojimų išsiilgusios dailiosios lyties atstovės turės unikalią galimybę išvysti visą kostiuminių dramų kolekciją, kurios pažiba – Oskaro laimėtoja „Viktorija. Jaunoji karalienė“. Jaudinančios akimirkos laukia ir kitose TV3 premjerose: įspūdinga biografinė drama „Amelija“ (Amelia) su Hilari Swank ir Richardu Gere‘u pasakos apie be žinios dingusią garsią lakūnę, žiūrovus juokins ir graudins dviems Auksiniams gaubliams nominuota komedija „500 meilės dienų“, Harisonas Fordas sakys „Labas rytas“, Sandra Bullock netikėtai ištars „Piršlybos“, romantinė komedija atskleis kas nutiko „Kartą Romoje“, o žavioji Kristen Bell sušuks „Ir vėl tu!“.

Sekmadieniai priklausys veiksmo, adrenalino ir įtampos mėgėjams. TV3 eteryje – Gerardas Butleris trileriuose „Įstatymus gerbiantis pilietis“ ir „Koriolanas“, nuotykių drama „Devintojo legiono erelis“, garsiųjų brolių Ethan ir Joel Coenų šedevras nominuotas net dešimčiai Oskarų – „Tikras išbandymas“, kultinis „Universalus karys. Kita karta“, veiksmo drama „Nemirtingieji“, trileriai „Mechanikas“ ir „Profesionalai“ su Jasonu Stathamu ir vyrų dievinamas „Konanas Barbaras“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.