Kodėl E. Knispelis jaučiasi lyg suteneris?

Egidijus Knispelis turi bėdų dėl moterų. Gražių moterų. Bendradarbių iš jau pirmadienį į LNK eterį grįžtančios socialinės aktualijų laidos „24 valandos“.

E. Knispelis.<br>LNK
E. Knispelis.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2012, 5:17 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:25 AM

Jurgė, Deimantė, Gerda, Rūta, Sandra, Viltė, Aurelija... Didelis dailių žurnalisčių būrys kasdien ne tik sprendžia paprastų žmonių problemas, bet ir kaitina vyrų žiūrovų mintis. Tik štai problema – kur jas sutikti, kaip su jomis susisiekti?

Laidos vedėjas Egidijus Knispelis sako, kad pastaruoju metu net nesijungiąs prie socialinio tinklapio „Facebook“.

„Jei tik įsiregistruoju, pasipila norintys pabendrauti. Į savo draugus priimu visus norinčius. Tačiau panašu, kad tapti draugu esu reikalingas vien tam, kad iš manęs iškvostų kurios nors žurnalistės telefono numerį. Paklausia pora mandagių klausimų, o paskui prašo duoti merginų numerius“, - pasakoja Egidijus.

Į keblias situacijas dėl gražiųjų žurnalisčių Egidijus papuola ne tik virtualioje erdvėje. „Praėjusią savaitę lydėjau mamą į autobusų stotį, ši rengėsi važiuoti iš Vilniaus į Tauragę. Priėjo keli vyrai, užklabino apie laidą. O paskui klausia: „Egidijau, o kaip ten Rūtelė? O kaip ta Viltė? Gal galim paskambint?“ Man prieš mamą nepatogu, ji akis išpūtusi niekaip negali suprasti, kodėl tie vyrai mane apie merginas kalbina. Lyg koks suteneris būčiau“, - pasakojo Egidijus.

Pasak žurnalisto, dažnai jam tenka nuo sutiktų gatvėje vyriškių merginoms vežti lauktuvių – gėlių, knygų, šokoladų. Tik štai telefono numerių jis neįpareigotas dalinti. Todėl prašomas, jei tik išeina, stengiasi atsipirkti bendru „24 valandų“ pagalbos numeriu. „O ką, ten ne mažiau žavi administratorė dirba“, -šypsosi.

Tačiau savo darbu su žaviomis žurnalistėmis E. Knispelis nesiskundžia. „Čia žurnalistinio darbo romantika. Tikiuosi, mano žmona neskaitys, apie ką rašot“, - kvatojasi „24 valandų“ vedėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.