Naujame LNK sezono pristatyme – meilė, aistros ir atviri prisipažinimai

Likus vos kelioms dienoms iki naujojo LNK televizijos sezono starto, besidžiaugiant paskutinėmis vasaros akimirkomis, sostinės „Forum Palace“ rūmuose meilės bei aistros persmelktame ore visą vakarą griaudėjo dainos ir šokiai. Čia vyko naujojo televizijos sezono pristatymo vakarėlis, į kurį rinkosi pramogų ir verslo pasaulio atstovai, LNK televizijos darbuotojai, daugeliui pažįstami televizijos laidų vedėjai, žinomi žurnalistai.

LNK naujo sezono pristatymo vakarėlis.<br>T. Bauras
LNK naujo sezono pristatymo vakarėlis.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 31, 2012, 10:20 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:09 AM

Jau kurį laiką LNK kūrybinė grupė skelbia, kad šį sezoną ko jau ko, bet karštų emocijų tikrai netrūks. Tai atsispindėjo ir svečiams išsiųstuose kvietimuose, kuriuose nurodytas šventės kodas - raudonos lūpos, gilios iškirptės ir karšti vyrai. Netrūko nei ryškaus makiažo, nei ilgų dailių kojų, nei seksualiai atrodančių vaikinų.  Beveik 500 gerai nusiteikusių ir gražiai pasipuošusių žmonių rinkosi į atidarymo renginį.

Vakarą pradėjo audringas merginų koncertas, po kurio aistringą šokį sušoko atvira balta suknele pasipuošusi projekto „Kviečiu šokti“ dalyvė Katažyna Niemyčko ir jos šokių partneris Dainius Dimša.

Vėliau komišką dainą atliko „Dviračio šou“ peliukus naujajame sezone pakeisiantys pinokiai. Scenoje vienas po kito pasirodė naujų laidų vedėjai, tarp kurių – ir vos prieš kelias dienas už vienuolika metų jaunesnio draugo ištekėjusi laidos LNK televizijos laidos „Būk mano meile“ vedėja aktorė Inga Norkutė.

Paklausta, ką gyvenime ji atrado, ką prarado, ji atsakė: „Atradau LNK, o praradau... visus meilužius“. Drauge su ja pasirodęs atlikėjas Radžis jau anksčiau buvo ne kartą užsiminęs, kad ieško žmonos. Išdidžiai užlipęs ant scenos jis uždainavo daugeliui pažįstamą dainą „Ką daryt“. Vakaro vedėjas Jonas Radzevičius juokais paklausė Radžio, ar šis supranta, kad pasiryždamas savo antros pusės ieškoti televizijos projekte, jis renkasi gyvatę maiše. „Pripažink, tai geresnė ar blogesnė, tačiau gyvatė“, – šmaikštavo jis ir pridūrė, kad vis dėlto atlikėjui gerbėjų netrūksta, ypač vyresnio amžiaus moterų.

Po šių žodžių į sceną žengė energingasis Marius Jampolskis ir seksualioji Natalija Bunkė. Linkėdami Radžiui kuo greičiau surasti savo antrą širdies pusę, jie sudainavo specialiai jiems dedikuotą dainą.

Galiausiai buvo paskelbta – LNK sezonas atidarytas. Pagal LMFAO dainą „I am sexy and I know it” Žygis Stakėnas sušoko stilizuotą striptizą, vėliau į sceną žengę LNK laidų vedėjai naujajame, aistros kupiname televizijos sezone palinkėjo visiems kuo daugiau meilės, šiltų jausmų ir audringų naktų.

Po trumpos pertraukėlės į sceną su griausmu žengė Andrius Mamontovas. Surengęs įspūdingą koncertą jis nepritrūko ir gerbėjų - visi drauge traukė žinomas, dar iš „Foje“ laikų žinomas, dainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.