„Šok su manimi“ užkulisiai: vyrai su aukštakulniais ir I. Stasiulytės pavydo protrūkis

„Turiu lėkti į parduotuvę pirkti naujų apatinių kelnaičių, nes mano šokių partnerė Katerina Voropaj pasakė, jog manosios persišviečia, o raukinukai matosi net per aptemptas šokių kelnes!“ – jau šį vakarą sensacingiausiame infošou Lietuvoje „Be komentarų“ ištars populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ favoritas Juozas Butnorius. Kodėl TV3 kameros vaikiną užfiksavo pasipuošusį prabangiais blizgančiais marškiniais ir aukštakulniais?

„Šok su manimi“ užkulisiuose netrūko audringų emocijų.<br>TV3
„Šok su manimi“ užkulisiuose netrūko audringų emocijų.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 2:55 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:47 PM

„Mes labai pavydime Juozui! Kodėl jis apsirengęs tokiais gražiais marškiniais ir liemene, o mes ne?“ – reikš pavydą kolegai „Šok su manimi“ dalyviai Jonas Nainys ir Marius Gaižauskas. Pikantiškiausi kadrai iš projekto užkulisių, „Šok su manimi“ žvaigždžių jaudulys ir užgaidos, itin karšti vaizdeliai iš seksualiųjų šokėjų drabužinių ir išskirtiniai interviu prieš žengiant į didžiąją šokių aikštelę – bus atskleisti šį pirmadienio vakarą pro „Be komentarų“ objektyvą.

Kol vieni vyrai grandiozinio šokių projekto užkulisiuose pešis dėl blizgančių marškinių, humoro grandas „Šok su manimi“ dalyvis Algis Ramanauskas, įkūnijęs kultinį personažą Litofcą, bėgios nuo įsiutusios šokių partnerės, seksualiosios Deivido Meškausko mylimosios Inetos Stasiulytės. „Eisiu ‚kabinti‘ komisijos narę, penkiakovininkę Laurą Asadauskaitę. Ji man labai patinka!“ Tokie žodžiai supykdė I. Stasiulytę ir ji įraudusi iš pavydo ėmė vaikytis savo partnerį po šokių projekto užkulisius.

Kodėl specialioji „Be komentarų“ korespondentė projekto dalyvį buvusį krepšininką Matą Niparavičių kalbins užsilipusi ant kedės? Kur užkulisiuose pradings Rūtos Janutienės šokių partneris? Ir kas didingo projekto „Šok su manimi“ užkulisiuose prieš pasirodymą tiesioginiame eteryje ne tik šokių žingsnelius, bet ir lietuvių kalbos mokysis? Išskirtiniai pikantiški ir intriguojantys vaizdeliai iš grandiozinio šokių projekto užkulisių tik šį pirmadienio vakarą tik per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.