J. Valančiūnas prisipažino bijąs JAV tykančių pavojų

Ši savaitė Lietuvoje Jonui Valančiūnui - jau paskutinė. Greitai krepšininkas paliks namus, draugus, Aukštaitijos ežerus bei mamą Danutę, skris į Ameriką ir pradės savąją žvaigždės karjerą NBA.

„Bandau praleisti kuo daugiau laiko su šeima, draugais. Mėgaujuosi atostogomis, kurias nusprendžiau praleisti Lietuvoje”, - sakė J. Valančiūnas.<br>G. Šiuparys
„Bandau praleisti kuo daugiau laiko su šeima, draugais. Mėgaujuosi atostogomis, kurias nusprendžiau praleisti Lietuvoje”, - sakė J. Valančiūnas.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 1:21 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:50 PM

„Bandau praleisti kuo daugiau laiko su šeima, draugais. Mėgaujuosi atostogomis, kurias nusprendžiau praleisti Lietuvoje”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” šio pirmadienio vakarą pasakos Jonas Valančiūnas.

Krepšininką graužia nerimas, kad jau labai greitai vienui vienas atsidurs už tūkstančių kilometrų. Juk neseniai Jonas sužinojo: svajonių šalyje jo laukia ne tik pelningi kontraktai ir karjera, bet ir baisūs pavojai. Gudrios moterys, nepilnametės prostitutės, patyrę pinigų kaulytojai, niekam tikę investuotojai ir, žinoma, narkotikų platintojai. Visi tik ir tyko, kol į jų pinkles paklius koks žalias milijonierius.

„Tiesiog taip būna, kad merginos gaudo krepšininkus, laukia jų viešbutyje. Per jas galima atsidurti ir už grotų. Nes būna tokių atvejų, kad parodo suklastotą asmens dokumentą ir paaiškėja, kad ji iš tiesų yra nepilnametė. O tada jau prasideda visokie šantažavimai, pinigų kaulinimas ir t.t.”, - apie galimus pavojus už Atlanto pasakojo J. Valančiūnas.

Apie tokias ir dar didesnes Amerikos blogybes Jonas išgirdo tada, kai buvo nuvykęs į NBA organizuojamą naujokų stovyklą. Joje garsiausi pasaulio krepšininkai jaunosioms žvaigždėms visiškai slapta pasakojo siaubingas savo patirtis. Vienas liko be pinigų. Antras – neišlenda iš teismų. O trečias niekaip neišsimoka jį šantažuojančioms merginoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.