A. Valentaitė nereaguoja į kritiką dėl jos angliško tarimo

Modelis ir elito dama Asta Valentaitė, neseniai siekdama tapti vieno žinomo svaigaus gėrimo reklaminiu veidu, paviešino vaizdo įrašą, kuriame ji sveikinasi angliškai. Interneto komentatoriai abejingi neliko – pasipylė diskusijų ir pašaipų lavina dėl žinomos moters tarties. „Man juokinga, kai kritikuojamas mano angliškas tarimas. Aš pati ir nesistengiu idealiai kalbėti angliškai – anglų kalba nėra man gimtoji, be to, aš nesu gyvenusi užsienyje, todėl natūralu, kad turiu akcentą“, – jau šįvakar TV3 eteryje infošou „Be komentarų“ žiūrovams savo poziciją išsakys pati tituluota gražuolė A. Valentaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 12:24 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:21 PM

„Nekreipiu dėmesio į kritiką. Kai bendrauju ne prie kamerų, mano anglų kalba yra pakankamai gera, bet šiuo atveju, be abejo, prisidėjo jaudulys prieš kameras, ir nieko blogo čia nematau“, – aiškins žinoma moteris.

Asta įsitikinusi – nepriklausomai nuo to, kad komentatoriai ją užsipuolė dėl angliško tarimo, lietuviai turėtų ją palaikyti konkurse: „Palaikykite saviškę! Man reikia kuo daugiau balsų, kad galėčiau aplenkti visas savo konkurentes ispanes!“

Intriguojantis reportažas apie tai, kaip komentatoriai šaiposi iš A. Valentaitės, ir žvaigždės atkirtis aštrialiežuviams – jau šįvakar pikantiškiausiame pramoginiame infošou „Be komentarų“ tik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.