Laidos „24 valandos“ žurnalistė apsimetė barakuda

LNK televizijos laida „24 valandos“ pristato nemokamą mokomąją priemonę jaunuoliams, į Vilnių atvykusiems iš provincijos. Vitalijus – doras 25-erių metų ūkininko sūnus iš Šilutės rajono. Kaip dažnai pasitaiko, pirmosios didmiesčio pamokos jaunuoliui buvo skaudžios. Didžioji, kaip jis pats manė, gyvenimo meilė, viso labo norėjo iš jo išvilioti kuo daugiau pinigų. Tad, nusivylęs moterimis, tačiau nepraradęs vilties, jis kreipėsi į televizijos laidą, prašydamas padėti susirasti nuotaką. Svarbiausia, kad būtų dora, patyrusi ir blondinė.

Laidos "24 valandos" žurnalistė apsimetė barakuda.<br>LNK
Laidos "24 valandos" žurnalistė apsimetė barakuda.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2012, 11:02 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:25 AM

Žavi „24 valandų“ žurnalistė Rūta nusprendė patikrinti, ar Vitalijus pasimokė iš praeities klaidų. Pakeitusi išvaizdą ir laikinai tapusi blondine, jį įtikinamai atliko vilioklės barakudos vaidmenį. Ir, ką gi – užteko vos 15-os minučių, kad lengvatikis provincijos sūnus vėl užkibtų ant kabliuko...

Tačiau laidos tikslas buvo ne tik pamokyti jauną žmogų, bet ir jam padėti. Tad netrukus Vitalijus jau susipažino su tikromis kandidatėmis į jo širdies užkariautojas. O toliau beveik viskas, kaip tikrame gyvenime – nuo viliotinio boulingo klube iki kiaulių šėrimo pamokų tvarte... Žinoma, ir jaudinanti akimirka, kuomet iš kelių pretendenčių reikia išsirinkti tą, vienintelę.

Romantinės komedijos žanras „24 valandas“ trumpam užkariaus penktadienį, 17.45 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.