„X Faktorių“ pasitinkant: čia bus tikros ašaros ir tikra kova

Pagaliau, pagaliau – jau šį sekmadienį, spalio 14-ąją, 19 valandą 15 minučių TV3 eteryje įvyks tai, ko nekantriai laukia visi ištikimiausi televizijos žiūrovai ir muzikinio projekto „X Faktorius“ gerbėjai. Vienas populiariausių, labiausiai aptarinėjamų didžiausio pasaulyje masto muzikinių projektų griausmingai įžengia į Lietuvą!

„X Faktorių“ pasitinkant: čia bus tikros ašaros ir tikra kova<br>TV3
„X Faktorių“ pasitinkant: čia bus tikros ašaros ir tikra kova<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-12 16:43, atnaujinta 2018-03-16 03:55

„Jau pirmoje ‚X Faktoriaus‘ atrankų serijoje išvysite dalyvių emocijų pliūpsnį: jaudulį, ašaras, juoką, įtampą, nusivylimą, džiaugsmą... ‚X Faktorius‘ yra tikras natūralus šou. Pamatysite tikras emocijas, tikras ašaras, tikrus išgyvenimus ir tikrą kovą. Tuomet ir pačiam norisi padėti dalyviams kautis. Nes tai yra tikra!“ – susižavėjimo projektu neslepia „X Faktoriaus“ tėtis Lietuvoje – teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

Šį sekmadienį į „X Faktoriaus“ sceną įžengs 18 drąsiausių dalyvių – jaunų, charizmatiškų, savimi tikinčių ir nugalėti trokštančių žmonių. Ir ne visiems teisėjai ištars lemtingąjį „taip“. Pasirinkta daina, sceninis įvaizdis, judėjimas scenoje, jaudulys ar net akių spindesys – šiame šou viskas turi ypatingą reikšmę.

„X Faktoriaus“ vedliai – teisėjai Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas ir Vytautas Šapranauskas tarp gausybės save išbandyti, pademonstruoti savo muzikinį talentą bei sužavėti komisiją ir publiką jaunuolių ieškos tikrų tikriausių nenugludintų deimantų, neišgliaudytų perlų. Teisėjai nusiteikę optimistiškai ir jau dabar tiki dalyvių ateitimi.

„Mūsų nedidelėje šalyje yra daug dainuojančių, kuriančių, įdomių žmonių. Tai bus įdomus šou, tęstinis projektas. Po ‚X Faktoriaus‘ tikrai išpopuliarės ne vienas dainininkas, ne tik laimėtojas. Tikrai bus daugiau žmonių, kurie tęs savo karjerą. Ir pažadu – jie bus įdomūs“, – neslepia aštrialiežuvė teisėja R. Ščiogolevaitė.

Nuo projekto atsiradimo 2004 metais „X Faktorius“ tapo tramplinu į šovę dešimtims dainininkų ir grupių visame pasaulyje. JAV, Australija, Vokietija, Rusija ir Kinija – tai tik kelios iš 70 pasaulio šalių, kuriose „X Faktorius“ milijonus žmonių sukvietė į koncertų sales bei prikaustė prie televizijos ekranų.

Didžioji „X Faktoriaus“ premjera – jau šį sekmadienį, spalio 14-ąją, 19.15 val. tik per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.