Dar viena pora savo noru paliko projektą „Šok su manimi“

Šeštadienį TV3 ekrane ir vėl virė aistros bei skambėjo linksma muzika. Vienuolika porų sukosi ant parketo ir bandė parodyti, kad būtent jie yra geriausi. Projekte debiutavo olimpinis Londono vicečempionas irkluotojas Jevgenijus Šuklinas su šokėja Mona Vinkleryte. Naujokai tradiciškai atsisakė neliečiamybės ir jau nuo pat debiutinės laidos siekė pelnyti televizijos žiūrovų simpatijas. Jie, žiūrovų įvertinimu, liko trečioje vietoje. Labiausiai šeštadienį nepasisekė Matui Niparavičiui ir Ignei Rėklaitytėi. Vis dėlto Rūta Janutienė pasiūlė apsikeisti vietomis ir savo noru paliko projektą.

Laidos akimirka.<br>J. Stacevičius
Laidos akimirka.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Oct 14, 2012, 3:39 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:05 AM

Šou prasidėjo smagiu visų projekto dalyvių šokiu. Spalvinga apranga ir puiki muzika nunešė žiūrovus kelias dešimtis metų atgal.

Debiutuojantis J. Šuklinas ant parketo pasirodė su Jurgita Jurkute pašonėje. Žavioji televizijos laidų vedėja į šį šou grįžo po savaitės pertraukos. Praėjusią savaitę J. Jurkutė praleido Maskvoje. Nepamiršo Jurgita parvežti lauktuvių. Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas dovanų gavo aukso spalvos varpelį, o Jūratė Norvaišienė - šaukštelį.

„Jeigu Jurijui neatlaikytų nervai, galima padaryti štai taip“, - pasakė J. Jurkutė kaukštelėdama šaukšteliu į J. Smorigino kaktą.

Nuolatinės komisijos – J. Smorigino ir J. Norvaišienės – gretas papildė sportinių šokių klubo „Ratutas“ trenerė Eglė Visockaitė ir aktorius Algis Ramanauskas. Jis iš šokių projekto savo noru pasitraukė prieš kelias savaites.

E. Visockaitei Jurgita įteikė dar vieną aukso spalvos varpelį, o šmaikščiajam A. Ramanauskui - stiklo rutulį su sniegeliu.

Pirmoji kovą dėl išlikimo pradėjo dainininkės Viktorijos Sutkutės ir Šarūno Šiaučiulio pora. Jie ant parketo sukosi džaivo žingsniu. Jų pasirodymas buvo tikrai išskirtinis: Šarūnas, lyg tikras Freddy'is Mercury'is atliko dainą „Don't Stop Me Now“, o Viktorija, jo fanė, vis bandė prieiti prie savo dievuko.

„Idėja buvo nebloga, tačiau jūs ją įvykdėte bernvakario lygio“, - porą įvertino A. Ramanauskas.

Štai J. Šuklinas su M. Vinkleryte šoko aistringą rumbą. Londono olimpiados vicečempionas Jevgenijus nustebino visus žiūrovus padarydamas špagatą.

„Tu esi vienintelis kanojininkas, kurs daro špagatą kanojoje“, - nesusilaikė nepokštavęs A. Ramanauskas ir parašė porai aukščiausią balą.

J. Smoriginas taip pat negalėjo nepaminėti špagato. Anot jo, geras vyras turi mokėti padaryti špagatą. Todėl, skambant romantiškai „Lady In Red“, komisijos pirmininkas su J. Šuklinu kartu padarė špagatą.

Debiutuojanti pora surinko aukščiausią viso vakaro įvertinimą - 40 balų.

Praėjusios savaitės laidos ryškiausia pora buvo išrinktas Jono Nainio ir Justės Žemaitytės duetas. Jie šį kartą šoko pasadoblį.

„Liaudiškai tariant, reikia paimti penkių litų monetą, įsikišti ją į užpakalį ir taip judėti į priekį“, – pasadoblio subtilybes aiškino J. Nainys.

Visgi ši pora nebuvo puikiai įvertinta komisijos.

„Ne Jovanis šoko, o javainis. Jis buvo pasyvus, nors, choreografijoje yra stiprus. Liežuvis šokyje nedominuoja, nors buvo galima liežuviu išspręsti kūno problemas. Reikėjo daugiau aiškintis, nes pasadoblis nėra tik penki litai užpakalyje. Pasadoblis yra labai vyriškas šokis. Vyras šokdamas turi sakyt, kad ta moteris bus jo!“, – piktinosi komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

Geriausiai šį šeštadienį televizijos žiūrovai įvertino J. Nainio ir J. Žemaitytės duetą. Štai susumavus žiūrovų ir komisijos taškus, pirmoje vietoje atsidūrė J. Šuklinas ir M. Vinklerytė, o projektą paliko krepšininkas M. Niparavičius I. Rėklaitytė.

Dešimtoje vietoje likusi R. Janutienė paprašė ją sukeisti vietomis su M. Niparavičiumi. Matas priėmė šį žurnalistės pasiūlymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.