„Šok su manimi“ paliko M. Niparavičius, projekto lyderiu tapo moterimi virtęs J. Nainys

Šeštadienio vakarą likusios „Šok su manimi“ projekto poros ir vėl susirungė tiesioginiame eteryje ant parketo. Dešimt televizijos šou šokių porų bandė sužavėti komisiją ir žiūrovus savo talentu šokių aikštelėje.

Iš šokių projekto iškrito M. Niparavičius su partnere Ieva (pora dešinėje). Laidos lyderiais tapo J. Nainys ir J. Žemaitytė.<br>J. Stacevičius
Iš šokių projekto iškrito M. Niparavičius su partnere Ieva (pora dešinėje). Laidos lyderiais tapo J. Nainys ir J. Žemaitytė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2012, 11:55 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:34 PM

Šioje laidoje debiutavo nauja pora, kuri ketina pasivyti projekto senbuvius ir įdomiais pasirodymais pelnyti visuomenės simpatijas. Ant parketo savo jėgas ryžosi išbandyti Panevėžio pataisos namų direktorius Edvardas Norvaišas ir profesionali šokėja Rusnė Glinskytė. Projekto naujokai debiuto vakarą buvo neliečiami, todėl E. Norvaišas ir R. Glinskytė bent vieną laidą galėjo būti ramūs. Sušokę lėtą valsą projekto debiutantai pasisveikino su komisija ir laidos žiūrovais.

Ant šokių parketo šį kartą nepasirodė kanojininkas Jevgenijus Šuklinas ir jo partnerė Mona Vinklerytė. Londono olimpiados sidabro medalio laimėtojas dalyvauja varžybose užsienyje, todėl pasirodymą laidoje turėjo atidėti.

„Šok su manimi“ parketas liepsnojo temperamentu, aistra ir spalvomis, todėl susirinkę studijoje ir šio projekto gerbėjai prie televizijos ekrano išvydo tikrą sambos karnavalą. O pačių šokėjų laukė netikėtas išbandymas - Lotynų Amerikos šokių egzaminas.

Kaip ir anksčiau, taip ir šį kartą, vienas šokių projekto duetas atsisveikino su televizijos eteriu. Komisijos ir žiūrovų balsai lėmė, kad šį šeštadienio vakarą projektą paliko krepšininkas Matas Niparavičius ir Ieva Michlaševskaja, kuri vienai laidai pakeitė praėjusių laidų M. Niparavičiaus šokių partnerę Ignę Rėklaitytę. Lemtingą vakarą krepšininką atvyko palaikyti ir jo gero bičiulio Simo Jasaičio sužadėtinė Oksana Pikul, įteikusi jam raudonų rožių puokštę.

„Viena partnerė jau neatlaikė, kojos manęs irgi nebelaiko, kol nesugriuvo ir antra partnerė - pats laikas trauktis iš projekto. Dėkoju „chebrytei" už palaikymą. Jūs nerealūs, labai ačiū, kad balsavote. Nesitikėjau, kad taip ilgai išbūsiu šiame projekte", - prieš atsisveikindamas su projekto dalyviais paskutinį žodį tarė M. Niparavičius.

Komisija ir žiūrovai aukščiausius balus skyrė Jono Nainio-Jovanio ir Justinos Žemaitytės porai. Radijo laidų vedėjas J. Nainys-Jovanis daugelį nustebino kiek netikėtu įvaizdžiu: sambą jis sušoko persirengęs moterimi pagal atlikėjos Beyonce dainą „Single Ladies". Visi keturi komisijos nariai Jono ir Justinos porai skyrė po 10 balų. Jie labiausiai sužavėjo ir televizijos žiūrovus, todėl J. Nainys ir J. Žemaitytė tapo šios laidos lyderiais. Tiesa, ši šokių pora ir anksčiau buvo laidos žiūrovų favoritais.

Dalyvių poras komplimentais ir kritikos strėlėmis apibėrė laidos komisija: kandusis baletmeisteris, komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, elegantiškoji sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė, TV3 laidų vedėjas Algis Ramanauskas ir dainininkas Donatas Montvydas.

Savo talentą ir charizmą ant parketo, be minėtų porų, demonstravo ir toliau kovas aikštelėje tęsia Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.