J. Smoriginas dainininkės A. Pilypaitės įvaizdį pavadino „gariūnišku“

TV3 laidos „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas ir vėl kandžiai šmaikštavo su šio projekto dalyviais. Šį kartą baletmeisteriui užkliuvo dainininkės Astos Pilypaitės suknelė.

Dainininkės A. Pilypaitės suknelė užkliuvo šokių projekto komisijai.<br>J. Stacevičius
Dainininkės A. Pilypaitės suknelė užkliuvo šokių projekto komisijai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2012, 9:17 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:34 PM

Kartu su profesionaliu šokių partneriu Ligitu Bernatavičiumi samba sušokusiai dainininkei A. Pilypaitei prieš komisiją teko aiškintis dėl savo suknelės, kurią ji pasirinko vilkėti šiam šokiui.

Komisijos pirmininkas J. Smoriginas nevyniojo žodžių į vatą ir tiesiai šviesiai rėžė, kad Astos raudonos spalvos suknelė yra klaiki.

„Visiška beskonybė. Suknelė „gariūniška“. Man labai liūdna, kad jūs tokie primityvūs. Asta, į jūsų suknelę buvo gėda žiūrėti. Ar negalėjote kitaip apsirengti? Jūs tokia seksuali ir graži moteris, bet įvaizdis šiam šokiui buvo sukurtas labai lėkštas. Medžiaga ir suknelės spalva labai negraži. Šiam šokiui ji visai netiko“, - kalbėjo J. Smoriginas.

Kitas komisijos narys Algis Ramanauskas-Greitai antrino komisijos pirmininkui – suknelė nepatiko ir jam: „Sutinku su Jurijumi. Suknelė ir jos spalva yra siaubinga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.