V. Šapranausko juokelių dešimtukas

Analogų Lietuvoje neturinčio TV3 televizijos muzikinio projekto „X Faktorius“ vienas teisėjų Vytautas Šapranauskas nebūtų Vytautas Šapranauskas, jei ne jo kandžios, bet itin taiklios replikos, šmaikštūs juokeliai, kiekvieną sekmadienį 19.30 val. priverčiantys kvatoti „X Faktoriaus“ atrankų dalyvius, tūkstantines žiūrovų minias ir TV3 televizijos žiūrovus.

Vytautas Šapranauskas nebūtų Vytautas Šapranauskas, jei ne jo kandžios, bet itin taiklios replikos, šmaikštūs juokeliai.<br>TV3
Vytautas Šapranauskas nebūtų Vytautas Šapranauskas, jei ne jo kandžios, bet itin taiklios replikos, šmaikštūs juokeliai.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2012, 1:27 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:05 AM

Žiūrimiausio pramoginio projekto Lietuvoje „X Faktorius“ prodiuseriai suskaičiavo, kad per projekto teisėjų atrankas keturiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose – Šapras sviedė daugiau nei 254 juokelius, kurių TOP 10 štai čia išrikiuota:

1. Chulio tu Iglesias – Chulio anksčiau neišėjai?

2. Buvo toks dainininkas Sasha Song, o tu esi Sasha Song of the bitch.

3. Aš vadinu tai rositiniu čiviliavimu.

4. Su šiom drebančiom rankom tau šiandien reikėjo smėlį sijot.

5. Viešpatie, viešpatie, sulaužyk man abi kojas ir duok su tavimi pasikeist vietom.

6. Tu esi žiauriai graži. Ir tas kojų išlinkimas yra krikščionybės ribose.

7. Keturi bitlai, jei dabar draugautų, susėdę prie židinio, žiūrėdami jūsų pasirodymą, apsigobę pledais, tai jiems šaukštelis su medum ir liepžiedžių arbata užstrigtų gerklėj.

8. Ar pirma, ar antra daina buvo tokia ramunėlių arbata su daug daug cukraus.

9. Kodėl būtinai turi būti paprika lietuviškose „X Faktoriaus“ salotose? Visa Lietuva mėgsta paprikas, aš kažkodėl ne. Kur ateinu – visur man jas įkiša.

10. Toks jausmas, kad aš esu ministerijos kalėdiniame vakarėlyje ir turiu nuspręsti, kuris – ar sekretorė, ar inžinierius – geriau dainuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.