Kartu su Radžio nuotakomis apsigyvens A. Petravičienė

Populiariausiame LNK realybės šou „Radži ieško žmonos“ jau tapo įprasta: po išlikimo šeštadienio panelės sėda į prabangų limuziną, važiuojantį į intrigų kupiną Taujėnų dvarą. Šį kartą intrigų bus dar daugiau. Mat iškart po tiesioginio eterio į dvarą kartu su merginomis išvyko ir sena Radži draugė Agnė Petravičienė.

Kartu su Radžio nuotakomis apsigyvens A. Petravičienė.<br>LNK
Kartu su Radžio nuotakomis apsigyvens A. Petravičienė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2012, 11:34 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:48 AM

„Radži aš pažįstu kaip nuluptą, noriu ir su merginomis artimiau susipažinti. Pagyvensiu kartu, pažiūrėsim, kuri jam tinkamiausia žmona“, – sako Agnė. Kaip Agnei seksis leisti laiką su savo draugo nuotakomis, sužinosite kitą savaitę.

Ne ką menkesni netikėtumai šeštadienio vakarą vyko LNK televizijos studijoje. Vos iš romantiškos kelionės po Paryžių spėjusi grįžti Daiva pačioje laidos pradžioje užėmė pirmąją išlikimo kėdę. Konkurentės it susitarusios panelei skyrė nuodinguosius obuoliukus. Dauguma savo pasirinkimą paaiškino tuo, kad Daiva – melagė ir veidmainė.

Ant antrosios išlikimo kėdės Radži sprendimu atsisėdo šou naujokė Natalija. O tada įvyko pats didžiausias draugystės išbandymas. Senbuvė Nijolė, geriausia Natalijos draugė, buvo paklausta, ar ji keistųsi su bičiule vietomis. Nijolė ištarė griežtą „ne“. Už tai, kad nevertina draugystės, Nijolė iškart buvo nubausta – Radži ją taip pat pasodino ant išlikimo kėdės.

LNK televizijos žiūrovų sprendimu realybės šou „Radži ieško žmonos“ palikti turėjo Nijolė. Tačiau tuo staigmenos toli gražu nesibaigė. „Natalija, ar tu sutinki palikti šou vietoj savo geriausios draugės Nijolės?“, - buvo paklausta Natalija ir atsakė „Taip“. Taigi šis šeštadienis šių merginų draugystei buvo turbūt didžiausias iššūkis jų gyvenime.

Kaip toliau panelėms seksis kovoti dėl Radži meilės, ir kokių intrigų atneš į Taujėnų dvarą atvykusi Agnė Petravičienė, sužinosite kitą šeštadienį realybės šou „Radži ieško žmonos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.