Prieš pat finalą „Radžis ieško žmonos” paliko skandalistė Nijolė

Iki dienos, kai paaiškės, kuri mergina taps Radžio žmona, liko vos savaitė. Tokios įtemptos kovos žiūrovai jau seniai nematė. Mažajame finale su svajonių jaunikiu visiems laikams atsisveikino pedagogė Nijolė Malevič.

Jau kitą šeštadienį, 19 val., per LNK visi sužinosime turbūt šiuo metu labiausiai laukiamą televizijų naujieną – bus aišku, kas gi taps „Radžis ieško žmonos“ nugalėtoja.<br>LNK
Jau kitą šeštadienį, 19 val., per LNK visi sužinosime turbūt šiuo metu labiausiai laukiamą televizijų naujieną – bus aišku, kas gi taps „Radžis ieško žmonos“ nugalėtoja.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2013, 9:47 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:49 PM

Siautulingu charakteriu pagarsėjusi mergina pralaimėjo prieš vieną didžiausių savo priešių – psichologę Iloną. Studiją Nijolė bandė palikti dar net nesulaukusi balsavimo pradžios. Ji labai susinervino, kad ir vėl turėjo užimti išlikimo kėdę, ir išbėgo iš studijos. Per reklamą Nijolė buvo įtikinta grįžti, bet balsavimo pabaiga jai buvo nepalanki.

Tai – ne vienintelis „Radžis ieško žmonos“ akibrokštas. Inesai susirgus vėjaraupiais, vietoj jos įžengė Vilma, mergina, kurios nemėgo visos. Tačiau ji dėl to pernelyg nesijaudino: „Žinau, kad aš už jas visas esu geresnė. Jeigu taip ir išeis, kad nelaimėsiu šio projekto, vis tiek žinau, kad esu geresnė už ne vieną iš konkurenčių“, - užkulisiuose drąsiai rėžė mergina.

Daiva, Ilona ir Vilma. Visos trys panelės įsitikinusios, kad yra vertos tapti Radžio išrinktosiomis. Jos žino, kiek daug jau padarė dėl meilės ir tikrai padarys viską, kad nugalėtų.

Po eterio Daiva kalbėjo verkdama: „Aš žinau, iš kokios Pelenės kokia princese tapau. Kai atėjau į šį projektą, buvau niekas. O dabar jau esu kažkas. Esu žinomas žmogus, dama, visai kitokia mergina.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.