Radžio nuotaka Daiva: „Pralaimėjimas man būtų pasaulio pabaiga”

22 metų Daiva iš Šilalės prieš gerą pusmetį persikėlė į sostinę ir apsigyveno nedideliame motelio kambarėlyje. Į Vilnių ji atvyko tam, kad kažką gyvenime pasiektų. Gali būti, kad ji pasieks labai daug – Radži širdį. Juk Daiva – viena iš trijų laimingųjų, patekusių į populiaraus LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” finalą.

„Net neįsivaizduoju, kaip man seksis šeštadienį. Žinau tik viena: jeigu nelaimėsiu ir netapsiu Radži žmona, man bus labai skaudu – kaip pasaulio pabaiga”, – liūdnos finalo baigties bijo Daiva.<br>LNK
„Net neįsivaizduoju, kaip man seksis šeštadienį. Žinau tik viena: jeigu nelaimėsiu ir netapsiu Radži žmona, man bus labai skaudu – kaip pasaulio pabaiga”, – liūdnos finalo baigties bijo Daiva.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2013, 1:39 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:09 PM

Nuo pat pirmųjų dienų Taujėnų dvare Daiva labai stengėsi. Nuo pat pradžių ji nevengė žodžio „myliu” ir vis kartojo, kad dėl Radži padarys viską.

Tenka pripažinti: nemažai ji ir padarė. Pirmąkart Daiva pasižymėjo vienais apatiniais iššokusi su parašiutu. Vėliau išsitatuiravo meilę Radži simbolizuojančią tatuiruotę. Norėdama atkreipti į save jaunikio dėmesį vilkėdama tik bikinį išsimaudė sniege. Žodžiu, ko jau ko, bet drąsos jai tikrai netrūksta.

Kalbėdama apie Radži Daiva nesulaiko ašarų. Mergina įsitikinusi: prarasdama svajonių jaunikį ji prarastų dalelę savęs.

„Net neįsivaizduoju, kaip man seksis šeštadienį. Žinau tik viena: jeigu nelaimėsiu ir netapsiu Radži žmona, man bus labai skaudu – kaip pasaulio pabaiga”, – liūdnos finalo baigties bijo Daiva.

Galima sakyti, kad per keturis realybės šou mėnesius ši mergina iš Pelenės virto princese.

„Buvau paprasta kaimietukė, niekam nežinoma. Dabar mane jau atpažįsta gatvėje, net prašo autografų. Daug kas manyje pasikeitė – plaukų spalva, aprangos stilius. Išmokau elgtis pagal etiketą ir esu daug kuklesnė negu anksčiau. Visa tai padariau dėl Radži ir bus labai liūdna, jei tokie pasikeitimai nueis veltui”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.