Nauji plikio A. Valinsko nuotykiai su R. Mikelkevičiūte

Plikis Arūnas Valinskas (46 m.) ir Ponia Rūta Mikelkevičiūtė (39 m.) nuo sausio pabaigos TV žiūrovus kvies į naują laidą, kurioje susipins pokalbių ir pramogų žanrai. Liežuvius eteriui jau galandančio tandemo narys Arūnas “TV antenai” kukliai prasitarė — norėtų šioje laidoje pakalbinti Lietuvos prezidentę.

Rudenį su Seimu atsisveikinusį A. Valinską TV pasaulis susigrąžino išskėstomis rankomis. BTV eteryje atgaivintą žaidimą “TAIP. NE” vedantis aštrialiežuvis nuo sausio pabaigos turės dvigubai daugiau darbo. Su prodiuseriu Laurynu Šeškumi jis ir R. Mikelkevičiūtė kuria TV projektą “Plikis ir Ponia”, kuriame kiekvieną savaitę su studijos svečiais kalbės apie viską, kas tik tą dieną pasirodys svarbu.
Rudenį su Seimu atsisveikinusį A. Valinską TV pasaulis susigrąžino išskėstomis rankomis. BTV eteryje atgaivintą žaidimą “TAIP. NE” vedantis aštrialiežuvis nuo sausio pabaigos turės dvigubai daugiau darbo. Su prodiuseriu Laurynu Šeškumi jis ir R. Mikelkevičiūtė kuria TV projektą “Plikis ir Ponia”, kuriame kiekvieną savaitę su studijos svečiais kalbės apie viską, kas tik tą dieną pasirodys svarbu.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("TV antena")

2013-01-13 10:28, atnaujinta 2018-03-13 21:00

Rudenį su Seimu atsisveikinusį A. Valinską TV pasaulis susigrąžino išskėstomis rankomis. BTV eteryje atgaivintą žaidimą “TAIP. NE” vedantis aštrialiežuvis nuo sausio pabaigos turės dvigubai daugiau darbo.

Su prodiuseriu Laurynu Šeškumi jis ir R. Mikelkevičiūtė kuria TV projektą “Plikis ir Ponia”, kuriame kiekvieną savaitę su studijos svečiais kalbės apie viską, kas tik tą dieną pasirodys svarbu. Ne sykį kartu TV renginius vedę patyrę eterio veikėjai turėtų nesunkiai rasti bendrą kalbą. Anot Arūno, Rūta jo neužknisa, o tai jau nemenkas pranašumas.

— Turėti tokią eterio partnerę — džiuginantis dalykas? — “TV antena” paklausė A. Valinsko.

— Bet kurį normalų vyrą moteris džiugina kaip partnerė. O jei ji dar ir Rūta — dvigubas džiaugsmas. Per tiek metų esame daugiau nei pažįstami. Gal ne bičiuliai, bet draugai ir darbo kolegos. Mūsų chemija eteryje? Bet kurie cheminių reakcijų variantai turi pranašumų ir trūkumų, bet rezultatas turėtų būti geras. Tiesa, be priešpriešų, pašaipų ar tam tikrų juokelių eteryje sėkmės laurų irgi nenuskinsi, tai tiesa.

— Kurie jos bruožai jums labiausiai patinka?

— Palyginti su moterimis, su kuriomis teko dirbti eteryje, ji gana mažai užknisa. Kartais būna, kad vedi renginį ar laidą ir pats save užknisi — nuo pat ryto. O jei randi žmogų, kuris ne tik neužknisa, bet į jį gali dar ir atsiremti — labai gerai.

Be to, jai vis pasiseka pasirinkti gerus eterio partnerius. Toks partneris, dirbdamas su ja, aš galiu būti.

— Kaip būsimą laidą apibūdintumėte savais žodžiais?

— Manau, tai turi būti jaukus sekmadienio vakaras, kai sukviečiami bičiuliai ir pažįstami, o vakarėlio žanras nelabai kam ir žinomas — aiškūs tik žmonės, kurie dalyvaus. Temos — irgi nelabai aiškios, nes Ponia kviečiasi vienus svečius, Plikis — kitus. Bet kad ir kokia būtų žanro įvairovė, puikiai suprantame, kad svečiai išeis, o mums su Ponia reikės gultis į vieną kūrybinę lovą.

Gali būti ir labai rimtų, ir labai lengvų temų. Taip, kaip būna šeimoje: gyveni 25 metus ir paaiškėja, kad uošviai — konservatoriai, o tavo tėvai visada buvo socialdemokratai. Ką tada daryti? Arba juos taikyti, arba išsiaiškinti, kodėl jie taip elgiasi.

Čia kaip prie Kūčių stalo — susirenka žmonės ir vieną valandą kalba apie viena, antrą — apie kita. Vieni jaučiasi labai stiprūs politikoje, kiti — ekonomikoje ir taip toliau. Kita vertus, bus ne tik kalbos apie politiką. Pasaulyje yra dvi amžinos temos — meilė ir, jei kalbame apie Lietuvą, pedofilija. Daug kas priklausys nuo to, kokie pašnekovai pas mus ateis į svečius.

Kaip ir kiekviename vakarėlyje, bus geros muzikos, kuri turėtų būti atliekama gyvai. Pašnekovai neišvengiamai turės išeiti patenkinti. Nežinau, ar savimi, bet bent jau rezultatu.

— Pokalbiai bus susiję su naujausiais įvykiais?

— Taip, bent pusė laidos turės būti skirta tos savaitės aktualijoms. Bet juk būna sezonų, kai nieko nevyksta, tai negi tris savaites kalbėsi apie potvynį Šilutėje.

Pradėsime nuo įrašytos laidos, bet planuojamas ir tiesioginis eteris. Tiesioginis eteris ir man, ir Rūtai kur kas labiau patinka. Kita vertus, į tiesioginę laidą žmonės dažnai ateina reikšti emocijų. O kai žino, ypač politikai, kad laida yra įrašoma, kartais šneka gana rezervuotai.

— Laidos apraše teigiama, kad esate “charizmatiškas chamas, azartiškas intrigantas ir provokatorius”. Pasirašote po šiais žodžiais?

— Ne. Pasirašau tik sutartį su televizija. Visa kita — diskutuotina. Kaip ir politikoje. Galima ginčytis ir su tais, kurie sako, kad toks esu, ir su tais, kurie nesutinka.

— Yra pašnekovų, kurių labai norite sulaukti studijoje?

— Jų — labai daug. Po beveik 25 metų darbo scenoje ir ketverių metų politikoje tikrai netrūksta. Būtų visai įdomus variantas pasikalbėti su ponia... ne, palaukite, ponia mūsų laidoje yra viena. Su panele Dalia Grybauskaite — atvirai, tiesioginiame eteryje. Vis dėlto nemanau, kad toks pokalbis įmanomas per artimiausius dešimt metų. Tačiau turiu kantrybės ir dar esu gana jaunas. Palauksiu.

— Ar liksite vesti laidos “TAIP. NE” BTV kanalo eteryje?

— Taip, sutartis pasirašyta iki sezono pabaigos, manau, jį baigsime sėkmingai, tai vienas populiariausių kanalo projektų.

Dėl darbo dviejų kanalų laidose problemų nekils (LNK savininkai pernai įsigijo BTV kanalą. — Red.). Kita vertus, laidos kelionė, tikiuosi, nesibaigs Lietuvos kanalų eteriu. Vyksta pokalbiai su užsienio TV kompanijomis, kurios nori įsigyti “TAIP. NE” formatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.