Valentino dieną jau švenčiantys „Moterys meluoja geriau“ aktoriai atvėrė savo širdžių paslaptis

Artėjant šv. Valentino dienai daugelis susimąsto apie širdžiai brangius žmones, mylimuosius. Tuo tarpu vasarį meilės mėnesiu paskelbusi TV3 televizija meilės dienos proga ketina nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir ryškiausius televizijos veidus. Pirmadienio vakarą TV3 studijoje vyko geriausiųjų jau kultiniu spėjusio tapti serialo „Moterys meluoja geriau. Mylimiausi“ apdovanojimų filmavimas.

Serialo "Moterys meluoja geriau" apdovanojimai.<br>D. Umbrasas
Serialo "Moterys meluoja geriau" apdovanojimai.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 28, 2013, 7:27 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 2:27 AM

Vakaro vedėjais tapo charizmatiškasis radijo laidų vedėjas Jonas Nainys ir jo kolegė, žurnalistė Laurutė. Į jų kalbas šarmo įpūtė ir žodžių kišenėje neieškantis etiketo žinovas Giedrius Drukteinis.

Pirmą kartą rengiamuose apdovanojimuose raudonu kilimu žingsniavo labiausiai per šešerius metus televizijos žiūrovų pamilti herojai. Čia, kaip ir seriale, tarp apdovanojimų scenų netrūko nei humoristinių situacijų, nei pikantiškų staigmenų. Tačiau šis šventinis vakaras – ne tik apdovanojimai. Tai – muzikos, humoro ir įdomių pašnekesių šou.

Apie meilę paskaitas žiūrovams skaitęs G. Drukteinis nestokojo šmaikščių juokelių, o studijoje netrūko skambaus juoko. Kiekvienam iš nugalėtojų buvo padovanota baltų ir raudonų rožių puokštė bei speciali skulptūrėlė. Įdomi ir netradicinė jos forma atspindėjo moterišką aukštakulnį ir jo pradaužtą stiklą.

Dėl „Geriausios šeimos“ apdovanojimo kovojo Irena (akt. Kristina Andrijauskaitė) ir Robertėlis (akt. Nerijus Gadliauskas), pusseserės Meda (akt. Inga Norkutė) ir Vilma (akt. Aušra Štukytė) bei sukčius Feliksas (akt. Jurijus Smoriginas) bei jo dukra, buvusio Nerijaus mergina Sandra (akt. Milda Štakėnaitė).

„Mylimiausia pora“ pretendavo tapti tipinis „naujasis lietuvis“ Donatas (akt. Marius Jampolskis) ir jo žmona Ugnė (akt. Agnė Šataitė), Galina (akt. Vitalija Mackevičiūtė) ir jos vyras Kostas (akt. Džiugas Siaurusaitis), kuklusis mamyčiukas Robertas (akt. Nerijus Gadliauskas) ir jo žmona Jūratė (akt. Gintarė Latvėnaitė).

„Mylimiausio vyro“ nominantai – Donatas (akt. M. Jampolskis), Kostas (akt. Džiugas Siaurusaitis) , Vidas (akt. Jonas Braškys), Feliksas (akt. Jurijus Smoriginas) ir Marijus (akt. Ramūnas Rudokas). Tuo tarpu „Mylimiausia moterimi“ pretendavo tapti Meda (akt. I. Norkutė), Kristina (akt. Edita Užaitė, Jūratė (akt. G. Latvėnaitė), Vilma (akt. A. Štukytė), Margarita (akt. Jūratė Budriūnaitė), Galina (akt. V. Mackevičiūtė), Ugnė (akt. A. Šataitė).

Kurie iš jų buvo apdovanoti, kol kas neišduodama. Visą šou televizijos žiūrovai galės išvysti Valentino dieną, vasario  14-ąją per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.