„Chorų karuose“ V. Šapranausko vietą užims gražuolis Martynas?

Po neįtikėtinai sėkmingos didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ ketvirtojo sezono premjeros, šį sekmadienį, kovo 3-iąją, TV3 tiesioginiame eteryje užvirs tikroji kova: pirmajam chorui teks atsisveikinti su projektu. „Chorai, trokšdami sužavėti žiūrovus ir komisiją, verčiasi per galvą: vieni iš esmės keičia įvaizdį, kiti – staiga keičia pasirinktas dainas“, – intriguoja projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Chorų karuose“ V. Šapranauską keičia gražuolis Martynas?<br>TV3
„Chorų karuose“ V. Šapranauską keičia gražuolis Martynas?<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2013, 11:28 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:28 PM

„Po pirmos laidos benamių „Spindulio“ choras išgyvena euforiją. Iki šiol repeticijose trūkdavo tai vieno, tai kito dalyvio, o dabar kiekvienas net prisibijo pavėluoti, kad tik nebūtų iš choro pašalintas. Choro vadovas Trakų bažnyčios chormeisteris Mantas Karpovičius, talkinantis generolui Stano, griežtai saugo drausmę repeticijose“, – pasakoja N. Kavaliauskienė.  

Antrosios „Chorų karų“ laidos tema – pasauliniai hitai lietuvių kalba. Legendinė grupės „Modern Talking“ daina „You My Heart“, vieną po kito pasaulinio lygio muzikos apdovanojimus susišluojančios dainininkės Adele hitas „Rolling in the Deep“, reperio Will.I.Am daina „This Is Love“ – tai tik keletas muzikinių iššūkių chorams. Kuri užsienio dainos lietuviška versija papirks žiūrovus?

Be įspūdingų pasirodymų, šį sekmadienį scenoje sužibės ir merginų numylėtinis „X Faktoriaus“ dalyvis Martynas Kavaliauskas bei svečias iš užsienio – į Lietuvą vos porai dienų atvykęs ir „Chorų karuose“ viešnagę užbaigsiantis kultinės grupės „Deepest Blue“ vokalistas Edwardas Joelas, dirbęs su garsiausiomis pasaulio žvaigždėmis.

Bene didžiausia vakaro intriga – naujas „Chorų karų“ vedėjos Ingos Jankauskaitės partneris! Projekto kūrėjai prasitaria, kad į sceną I. Jankauskaitė šįkart žengs su populiariuoju M. Kavaliausku. Kaip į tai reaguos „Chorų karų“ senbuvis V. Šapranauskas, žadėjęs šį sekmadienį net uždainuoti kartu su Inga?

Sekmadienį 19 val. 30 min. tiesioginiame TV3 eteryje pasirodys visi septyni chorai: Vaidos Genytės Policijos choras, Tauragės Braškinis choras su Donalda Meiželyte priešakyje, Vytauto Matuzo Panevėžio „Indigo“ choras, Druskininkų Deimantinis choras su generolu Anatolijumi Oleiniku, Vilniaus Šachmatinis choras su generolėmis projekto „ŠarkA“ merginomis, „16 Hz“ ir Kauno Studentiškasis choras bei Stano vedamas benamių „Spindulio“ choras. 

Praėjusį sekmadienį „Chorų karų“ premjeroje TV3 žiūrovai telefonu atidavė daugiau nei 100 tūkst. balsų! Jau šį sekmadienį, kovo 3-iąją, bus sumuojami premjeros žiūrovų ir komisijos balsai bei antrosios laidos įvertinimai, o balsų suma lems, kuris choras, deja, paliks projektą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.