L. Mertinienė: „Jei norėčiau būti nufotografuota nuoga, būčiau nuėjusi į Rotušės aikštę“

LNK laidos „Diagnozė: Valdžia“ studijoje trečiadienio vakarą susitiks 200 tūkst. litų iš prezidento Valdo Adamkaus už šmeižtą reikalaujanti Dangutė Mikutienė ir dažnai per dantį traukiamas politikas verslininkas Andrius Šedžius.

Seserys Audronė Usonienė ir Laima Mertinienė.<br>M. Požerskytė
Seserys Audronė Usonienė ir Laima Mertinienė.<br>M. Požerskytė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 12:12 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:44 PM

A. Šedžius laidoje prisipažins, kad anksčiau skaitydavo, tačiau liovėsi domėjęsis komentarais apie save. Pasak jo, nors ten ir gali sužinoti ką žmonės iš tiesų mano apie tave, tačiau kovoti su tuo neįmanoma.

Atlikėjas Radži pasiūlys sprendimą: „Jeigu nori ką nors blogo parašyti – susimoki“. D. Mikutienė sako, iš prezidento V. Adamkaus reikalavusi atsiprašymo, tačiau šiam nesutikus, kreipėsi į teismą. V. Adamkus knygoje nurodė, kad darbiečiai gindami Maskvoje pasislėpusį V. Uspaskichą, „išsijuosę dergė Lietuvą“ .

„Aš nemanau, kad mano garbė kainuoja litą , – paklausta, kodėl prašo 200 tūkstančių, sakė D.Mikutienė

Tiesa, kiti laidos dalyviai suabejojo, ar D. Mikutienei pavyks prisiteisti prašomą sumą. Tą patvirtino ir prezidento Algirdo Brazausko duktė Laima Mertinienė. L. Mertinienę ir D. Mertinai paparaciai užfiksavo nuogus nudistų pliaže – šios nuotraukos atsidūrė bulvarinio leidinio viršelyje.

„Jei norėčiau būti nufotografuota nuoga, būčiau nuėjusi į Rotušės aikštę, bet aš dar esu sveiko proto“, – piktinosi D. Mertinienė. Nors pirmos instancijos teismas Mertinams priteisė kompensaciją, vėliau leidinys nuo atsakomybės buvo atleistas.

Laidoje taip pat dalyvauja žurnalistė L. Lavaste, R. Juozapavičius, L. Ulevičius, buvęs teisėjas S. Vaikšnoras .

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.