Balandžio premjeros per „TV1000“

Šį balandį „TV1000“ kviečia žiūrėti nuostabius filmus, kurie praskaidrins jūsų vakarus. Viskas prasidės nuo filmo „Ugnies siena“ su Harrisonu Fordu ir Paulu Bettany. Tai pasakojimas apie apsaugos specialistą, kuris verčiamas apiplėšti saugomą banką, kad sumokėtų išpirką už savo šeimą. Būtinai žiūrėkite ir „Kaulų kolekcininkas“ su Denzeliu Washingtonu, vaidinančiu suparalyžuotą žmogžudysčių skyriaus detektyvą, kuris kartu su savo partnere (Angelina Jolie) seka nepagaunamo serijinio žudiko pėdomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 9:26 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:25 PM

Elijahas Woodas filme „Nepaprasta kelionė“ vaidina jaunuolį, užsibrėžusį tikslą rasti moterį, išgelbėjusią jo senelį nedideliame Ukrainos miestelyje, kurį nacistinė Vokietija nušlavė nuo žemės paviršiaus. Ir paskutinis, bet toli gražu ne prasčiausias, „Oskaru“ apdovanoto režisieriaus Mike‘o Nicholso filmas „Arčiau“, kuriame vaidina tokios žvaigždės kaip Natalie Portman, Jude‘as Lawas, Julia Roberts ir Clive‘as Owenas. Tai pjesės, pasakojančios apie vis labiau besikomplikuojančius dviejų porų santykius, ekranizacija.

Ugnies siena Kompiuterių apsaugos specialistas Džekas Stenfildas (akt. Harrisonas Fordas) dirba Sietle įsikūrusiame nedideliame banke. Karjeros laiptais jis pakilo ir nepriekaištingą reputaciją užsitarnavo sukūręs efektyviausią pasaulyje kompiuterinę apsaugos sistemą. Tačiau vieną dieną nusikaltėliai, norėdami išgauti slaptus kodus, įkaitais paima jo šeimą. Norėdamas išgelbėti artimuosius Džekas turi pavogti iš banko 100 milijonų dolerių...

Vaidina: Harrisonas Fordas, Virginia Madsen, Paulas Bettany‘is, Carly Schroeder, Jimmy‘is Bennettas, Davidas Lewisas.

Premjera – balandžio 7 d., sekmadienį, 19 val. Kaulų kolekcininkas Linkolnas Raimas – paralyžiuotas detektyvas, populiarių knygų autorius, turintis puikią nuojautą ir dėl savo darbo rezultatų tapęs legenda. Paskutinę dieną gatvėje dirbanti patrulį Amelija Donagi aptinka žiauriai subjaurotą lavoną. Kai į bylos tyrimą įsitraukia Raimas, jis atskleidžia svarbią detalę – nusikaltėlis savotiškai kopijuoja legendinius žudikus. Amelija tampa Raimo padėjėja – jo akimis ir ausimis. Kartu jie turi sulaikyti žudiką, kol šis neužpuolė kitos aukos.

Vaidina: Denzelis Washingtonas, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michaelas Rookeris, Garys Swansonas.

Premjera – balandžio 10 d., trečiadienį, 19 val. Nepaprasta kelionė

Pedantas Džonatanas (akt. Elijahas Woodas) kruopščiai saugo savo šeimos relikvijas. Jas vaikinas sudėjo į atskirus maišelius ir pakabino ant sienos. Tačiau Džonatanas jaučia, kad jo kolekcijai kažko trūksta. Todėl jis nusprendžia keliauti į Ukrainą ir ieškoti moters, 1942-aisiais išgelbėjusios nuo nacių jo senelį.

Vaidina: Elijahas Woodas, Eugene‘as Hutzas, Borisas Leskinas, Jonathanas Safranas Foeris, Ljubomiras Dezera.

Premjera – balandžio 17 d., trečiadienį, 19 val. Arčiau

Rašytojas Denas susipažįsta su Alisa – gražia amerikiete, striptizo šokėja. Jiedu įsimyli viens kitą iš pirmo žvilgsnio. Kai Denas baigia rašyti savo knygą, jis pasamdo fotografę Aną padaryti nuotraukos jos viršeliui. Jiedu pradeda bendrauti ir Denas pajunta Anai nenumaldomą potraukį. Nors Anai ištekėjus už kito jie bendrauja toliau, Denui nepatinka, kad mergina dėl jo nenori palikti savo vyro. Pamažu visi persipynę santykiai atsiskleidžia...

Vaidina: Natalie Portman, Jude‘as Lawas, Julia Roberts, Clive‘as Owenas, Nickas Hobbsas.

Premjera – balandžio 24 d., trečiadienį, 19.00 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.