„Paslapčių namai“: šou paliko Indrė, paaiškėjo jos intriguojanti tarpkultūrinė paslaptis

Realybės šou „Paslapčių namai“ dalyviams kiekvienas šeštadienis – ypatinga diena. Tai jau trečias kartas, kai vienam iš jų tenka palikti Gariūnų verslo centre įkurtus namus, atsisveikinti su draugais ir priešais bei galimybe solidžia suma papildyti savo piniginę.

Realybės šou "Paslapčių namai" palikusios Indrės paslaptis ta, kad jos sužadėtinis - japonas.<br>TV3
Realybės šou "Paslapčių namai" palikusios Indrės paslaptis ta, kad jos sužadėtinis - japonas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-24 18:13, atnaujinta 2018-03-09 09:52

Iš projekto jau spėjusi iškristi jo dalyvė Elita televizijos žiūrovams atskleidė šokiruojančią paslaptį – jos vaikinas parsidavinėjo gėjams, antras projektą palikęs Ernestas prisipažino, kad jo žmona jam buvo pirma ir vienintelė moteris jo gyvenime.

Antrą kartą ant iškritimo ribos atsidūrusi šaltakraujė psichologė Viktorija dėl išlikimo varžėsi su projekto linksmuole vadinama Indre. „Įvesti į panikos zoną – nėra lengva, tačiau išvesti iš jos – dar sunkiau“, – užtikrintai teigė provokacijoms nepasiduodanti Viktorija.

Savimi pasitikinti moteris tikino visiškai nenusiteikusi palikti projekto, ją palaiko ir jos artimieji. Tiesioginio eterio metu jie užsiminė, kad su Viktorija bendrauja telepatiniu būdu. „Ji turi laimėti“, – TV3 studijoje užtikrino Viktorijos draugas. Tuo tarpu Indrei kova „Paslapčių namuose“, panašu, visiškai nerūpi. „Man nesvarbu – liksiu projekte ar iškrisiu iš jo. Tegu žiūrovai sprendžia taip, kaip jiems patinka“, – kikendama pečiais gūžčiojo ji.

Nors kai kurie realybės šou dalyviai prasitarė laikantys kumščius už Indrę, vis dėlto daugelis jų palaiko Viktoriją. Ji – įdomesnė asmenybė, geresnė žaidėja, be to – projekte jau spėjo uždirbti daugiau pinigų. „Indrė nelabai supranta, ką veikia projekte. Ji tiesiog gyvena ir juokiasi“, – dalyvę apibūdino „Paslapčių namų“ gyventojai. Nors ne vienam stratege vadinama Viktorija kelia pralaimėjimo baimę, vis dėlto su ja žaisti – įdomiau. Ji daugiau simpatijų sulaukė ir iš studijoje susirinkusių žiūrovų – jie ją palaikė skanduojamais šūkiais ir audringais plojimais.

Dar prieš paskelbiant rezultatus, šou vedėja Agnė Grigaliūnienė paklausė Viktorijos ir Indrės, kuri jų manymu turėtų palikti projektą. „Kadangi mes esame „Paslapčių namuose“ ir visos turime paslaptingą nuomonę, tai išlaikysime šią paslaptį“, – paslaptingai atsakė Viktorija. Tuo tarpu Indrė buvo konkretesnė: „Manau, iškrisiu aš. Tiesiog taip jaučiu.“

Susumavus televizijos žiūrovų balsus galiausiai paaiškėjo, kad projektą paliko Indrė. „Gyvenime esu optimistė, į projektą ėjau tiesiog pakikenti, todėl man visai neliūdna. Jaučiuosi laisva“, – kalbėjo mažiau nei 100 balo skirtumu Viktorijai pralaimėjusi mergina.

„Mano paslaptis ta, kad mano sužadėtinis – japonas“, – savo paslaptį atskleidė Indrė. Ji išsidavė po truputį besimokanti japonų kalbos, tačiau teigė, kad su mylimuoju ji tarpusavyje šnekasi angliškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.