„Paslapčių namų“ Balsas užvaldo mobiliuosius telefonus

TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ simbolis ir pagrindinis dalyvių ryšys su pasauliu – Balsas – nuo šiol gali kreiptis ir į projekto gerbėjus. Tereikia turėti mobilųjį telefoną. „Paslapčių namų“ kūrėjai – prodiuserinė kompanija „TV Manija“ kartu su šokių radijo stotimi „Power Hit Radio“ pristato naujieną – skambučių ir žinučių garsus mobiliajam telefonui.

„Paslapčių namų“ Balsas užvaldo mobiliuosius telefonus.<br>TV3
„Paslapčių namų“ Balsas užvaldo mobiliuosius telefonus.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 12:19 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:48 AM

Paslaptingas, viską sprendžiantis, kartais net arogantiškas „Paslapčių namų“ šeimininkas Balsas yra tas, nuo kurio žodžio priklauso realybės šou dalyvių likimas. Jis visada kalba pagal tam tikrą schemą – prisistato ir atsisveikina. Ypatingą Balso tembrą kanalų TV3, TV6, TV8 ir televizijos internete TV3 Play žiūrovai jau pažįsta.

„Kaip visi nustemba, kai kur nors viešumoje suskambus mano telefonui pasigirsta tas Balsas“, – sako juokdamasis projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas, vienas pirmųjų savo telefone įdiegęs vos tik vakar vėlai vakare projekto gerbėjams pristatytą naujovę.

Dvi skirtingas skambučio melodijas ir vieną variantą trumposioms žinutėms galima parsisiųsti iš radijo stoties „Power Hit Radio“ internetinio puslapio. Šių garsų atsisiuntimas ir įsidiegimas yra nemokamas.

„Ringtono idėja gimė populiariausios mūsų radijo laidos „Power popietė“ vedėjui Sauliui Baniuliui. Atsiradus galimybei skambučių ir žinučių melodijas parsisiųsti į savo telefoną, vos po poros valandų jų savo telefonuose klausėsi beveik septyni šimtai žmonių“, – teigia „Power Hit Radio“ programos direktorė Asta Gujytė. Šįryt nemokamomis Balso melodijomis jau džiaugėsi beveik tūkstantis „Power Hit Radio“ klausytojų ir „Paslapčių namų“ žiūrovų.

„Paslapčių namų“ gerbėjams Balso naujovės – pramoga. Tuo tarpu realybės šou dalyviams Balsas – kasdien į „Paslapčių namus“ atnešamų užduočių, bausmių ir apdovanojimų pranešėjas. Jau šį, ketvirtadienio, vakarą 19.50 val. vienas iš dalyvių kreipsis į Balsą su prašymu išklausyti jo įžvalgas. Nejaugi pirmą kartą per keturias realybės šou savaites bus atskleista paslaptis?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.