Kino filmas „Laukinės atostogos“: apie ką iš tiesų svajoja geros mergaitės?

Netrukus Lietuvos kino teatrus pasieks sarkazmo kupina drama, kuri daugelį šokiruos ir sukels diskusijų audrą. Režisierius Harmony Korine‘as nėra „dievo avinėlis“ ir tai patvirtintų bet kuris, matęs jo darbus „Kids“ arba „Gummo“. Galima teigti, kad pastarieji filmai tebuvo apšilimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2013, 12:38 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:50 AM

Naujausias talentingo kino menininko kūrinys „Laukinės atostogos“ atvers žiūrovams šiuolaikinio jaunimo gyvenimo užkulisius, kuriuose vakarėliai, seksas, narkotikai, apiplėšimai ir nežabotos šėlionės... Banalu? Tikrai ne, nes visą šią velniavą „užvirs“ gerosios Holivudo mergaitės su nuostabiąja Selena Gomez priešakyje.

Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Rachel Korine ir Selena Gomez – visi pagrindines filmo herojes, koledžo studentes, įkūnijančių aktorių vardai ne kartą girdėti. Išties, tereikia įsijungti kompanijos „Disney“ kanalą ir įsitikinsite – visas princeses, undinėles ir mokyklos gražuoles čia vaidina būtent šios aktorės. Tiksliau būtų sakyti – vaidino, nes po tokio akibrokšto, kaip filmas „Laukinės atostogos“, savo įvaizdžiu visuomenėje liguistai besirūpinanti „Disney“ kompanija tikrai nebenorės matyti savo filmuose šių patrakėlių. Kita vertus, jaunos ir beprotiškai seksualios aktorės žinojo, ką daro, ir kelio atgal, vargu, ar ieškos.

„O, taip! Mane tai žiauriai „veža“. Visi puikiai žino šias merginas ir tapatina jas su kažkuo, kas šilta ir gera, galiausiai, juk tai „Disney“. Todėl man buvo dvigubai smagiau perkelti jas į visiškai kitą pasaulį. Pasaulį, kuriame, skirtingai nei pasakose, daug daugiau realių grėsmių ir viskas aplinkui asocijuojasi su sutrikusios psichikos ir abejotinos reputacijos veikėjais. Buvo smagu stebėti, kaip merginos atsiskleidžia šioje terpėje. Joms tai buvo tikras iššūkis”, – viename iš interviu apie naujausią savo darbą sako režisierius Harmony Korine‘as.

Prieš bekompromisę ir nenuspėjamą merginų jėgą filme bandantis atsilaikyti aktorius Jamesas Franco („127 valandos“, „Ozas: didingas ir galingas“), pritaria režisieriui: „Kai Harmony pasakė, kas vaidins filme kartu su manimi, netekau amo. Tikrai maniau, kad jis juokauja ir jam nepavyks prisikviesti šių merginų net į peržiūrą. Bet jis tai padarė ir padarė labai stilingai, o ankstesnis merginų įvaizdis buvo sudaužytas į šipulius. Negaliu slėpti – dabar jos man patinka daug labiau“.

Filmas pasakoja apie keturias seksualias koledžo studentes, kurios sugalvoja, kaip lengvai užsidirbti pavasario atostogoms. Apsiginklavusios žaisliniais ginklais, jos apvagia greitojo maisto restoraną. Galiausiai, po ilgos linksmybių nakties merginos atsiduria policijos areštinėje, tačiau neilgai trukus už merginas užstatą sumoka paslaptingas nepažįstamasis Alienas (Jamesas Franco). Jis – liūdnai pagarsėjęs gangsteris, mėgstantis saldžią popmuziką, repą ir hiphopą. Alienas priglaudžia keturias merginas po savo sparnu ir pasiūlo dar beprotiškesnes atostogas, kurių metu merginoms teks pasinaudoti ir tikrais ginklais.

Erotiškos ir pavojingos „Laukinės atostogos“, Lietuvos kino teatruose bus rodomos nuo balandžio 26 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.