M. Petruškevičius prasitarė, kam yra dėkingas už kopimą į karjeros olimpą

Kas sieja Mindaugą Stasiulį, Džiugą Siaurusaitį, Renatą Šakalytę-Jakovlevą, Gediminą Jaunių, Aušrą Kilkuvienę, Naglį Šuliją, Rūtą Ščiogolevaitę, Mantą Petruškevičių ir kitas garsiausias eterio žvaigždes? Žinoma, tai darbas jubiliejų švenčiančioje televizijoje TV3. Į kanalo dvidešimtmečio iškilmes visos žvaigždės kviečia specialiu anonsu, kurį gali išvysti visi TV3 ir TV3 Play žiūrovai.

Prieš dešimtmetį savo karjerą realybės šou „Dangus“ pradėjęs stilistas Mantas Petruškevičius tiki, kad televizijos jubiliejaus ceremonija bus itin ištaiginga.<br>TV3
Prieš dešimtmetį savo karjerą realybės šou „Dangus“ pradėjęs stilistas Mantas Petruškevičius tiki, kad televizijos jubiliejaus ceremonija bus itin ištaiginga.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-25 22:43, atnaujinta 2018-03-07 17:36

Gegužės 3-iąją, penktadienį, kiekvienas žiūrovas galės stebėti tiesioginę ceremonijos transliaciją iš Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro, kur laukia kone trijų valandų programa – kelionė laiku per visą TV3 gyvavimo dvidešimtmetį.

Iškilmingu raudonu kilimu žengs žinomiausi Lietuvos žmonės, kone tūkstantis kviestinių svečių, renginio iškilmių ceremonijos scenoje šoks, vaidins ir dainuos per du dešimtmečius televizijos laidas ir projektus vedusios, serialuose vaidinusios žvaigždės bei dainininkai, šokėjai, aktoriai, triukus atliks bebaimiai kaskadininkai.

Prieš dešimtmetį savo karjerą realybės šou „Dangus“ pradėjęs stilistas Mantas Petruškevičius tiki, kad televizijos jubiliejaus ceremonija bus itin ištaiginga: „Tikiuosi, kad TV3 jubiliejus, kuriam pasirinkta itin iškilminga aplinka ir sukviestos ryškiausios žvaigždės, prilygs Vakarų renginiui. Tikiu, kad visi pasijaus labai labai šventiškai.“ Stilistas mano, kad užmojis suorganizuoti neregėto lygio šou taps pavyzdžiu ne tik renginių vadybininkams Lietuvoje, bet net ir kitoms šalies televizijoms. Iškilmėse M. Petruškevičiui bus ką prisiminti: specialų pasirodymą ruošia realybės šou „Dangus“ dalyviai. Žiūrovai scenoje išvys Natą, Augustę Vedrickaitę ir Vaidą Baumilą. Pastarajam pavyko įsitvirtinti ne tik Lietuvos scenoje, bet ir muzikos pasaulyje užsienyje.

Mados gerbėjai ir stiliaus tendencijų sekėjai tikriausiai niekada nepamirš kultinės M. Petruškevičiaus kurtos ir vestos laidos „Mados reidas“, o šiame, dvidešimtajame, TV3 sezone, stilistas debiutavo kaip gyvenimo būdo žurnalo „Patys pačiausi“ vedėjas. Laidą kartu su Mantu vedė grožio ekspertė Asta Valentaitė. „Žinote, per pastarąjį dešimtmetį teko puošti visas Lietuvos žvaigždes. Kiekvienas jaunas stilistas turėtų trokšti tokios karjeros pradžios ir svajoti apie tokią sėkmę. Esu dėkingas, kad TV3 manimi patikėjo, nes aš tikriausiai tuomet, prieš dešimtmetį, pamatęs save, nebūčiau...“ – svarsto Mantas.

Žinomas vyras tikina, kad jubiliejaus iškilmėms jau komplektuoja specialų ir itin puošnų garderobą, tačiau ar stilistą išvysime iškilmių scenoje, išlieka paslaptis. „Tegu tai bus staigmena“, – paslaptį užmena žvaigždė ir drauge kviečia laukti iškilmių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.