Įtampa tirpdo „Pop ladies“ narių kilogramus – Liepa valgo tik kartą per dieną

„Pop ladies“ ir Jonas jau ne kartą populiariuosiuose LNK „Žvaigždžių duetuose” užėmė lyderio poziciją. Tokia sėkmė – ne atsitiktinumas: duetas daug repetuoja, nuolat ieško naujų, originalių idėjų. O atėjus šou pusfinaliui, Jono ir „Pop ladies“ kasdienybė tapo vienu dideliu ir sunkiu darbu, idant finalas taptų ne tik svajone, bet realybe.

Įtampa tirpdo „Pop ladies“ narių kilogramus.<br>LNK
Įtampa tirpdo „Pop ladies“ narių kilogramus.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2013, 12:23 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:25 PM

„Mes visos prieš pusfinalį miegojome po kelias valandas. Iš tiesų labai daug dirbome, daug ruošėmės”, - pasakoja Oksana Pikul. Naktį prieš filmavimą „Pop ladies“ keliavo į įrašų studiją tam, kad gautų natas ir pasimokytų prieš sudėtingą dainos “Kelelis tolimas” naujos interpretacijos atlikimą.

Sunkiai besiruošdamos merginos numetė svorio, o Liepa prasitarė, jog valgyti tenka vos kartą per dieną ir dažniausiai iš greito maisto restorano. Dėl nuovargio kenčia ne tik fizinė, bet ir emocinė merginų būklė. Prieš pasirodymą pusfinalyje netrūko nei ašarų, nei dūsavimų, nei spėjimų, jog pasirodymas nepasiseks. Negana to, repeticijos metu eidama į sceną, Oksana užkliuvo už laiptelio ir skilo kojos pirštas. Visą vakarą po incidento mergina dainavo scenoje ir tik po pasirodymo kreipėsi į gydytojus, kurie ir konstatavo kaulo skilimą. Tačiau gipsuoti kojos Oksana nesutiko, nes laukia daug pasirodymų, o gipsas scenoje, anot merginos, tikrai nepadėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?