V. Genytės sūnus nori turėti nuosavas avialinijas

Birželio 1-ąją, šeštadienį LNK televizijos eteryje skambės dainos, kurias širdyje nešiojasi kiekvienas suaugęs ir klegės pats nuoširdžiausias juokas. Birželio pirmąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną garsiausi Lietuvos atlikėjai, dalyvavę net septyniuose „Žvaigždžių duetų” sezonuose, scenoje pasirodys su savo atžalomis. Vaida Genytė gražiąją ariją iš „Aladino” dainuos su savo dešimtmečiu sūnumi Ainiumi, kuris jau dabar turi tikslą būti toks kaip Steve`as Jobsas ir, negana to, siekia vadovauti nuosavoms avialinijoms.

V. Genytės sūnus nori turėti nuosavas avialinijas.<br>J. Stacevičius
V. Genytės sūnus nori turėti nuosavas avialinijas.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 1:49 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:14 AM

Sidabrinio „Žvaigždžių duetų” mikrofono laimėtojas Jonas Jonušas dainą trauks su savo dukrele Mija, užsiimančia tiek skirtingų veiklų, kiek retai sugeba suaugęs. „Patrulis” Algis su keturmečiu sūnumi Roku, svajojančiu tapti policininku, parodys, ką scenoje reiškia tikra drąsa. O štai Natalija Bunkė uždainuos su specialiai iš Briuselio atvykusia penkiamete krikšto dukra Elena, kuriai kūma – didžiausias pavyzdys ir autoritetas. Scenoje su savo brangiausiais, mažaisiais gyvenimo palydovais pasirodys Vytautas Grubliauskas, Asta Bagdonavičienė, Viktoras Malinauskas, Giedrė Tamulionienė, Asta Pilypaitė, Česlovas Gabalis pasirodys su visu vaikų choru, o „Žvaigždžių duetų” nugalėtoja, politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė pirmą kartą dainuos su savo mama.

Kaip ir kiekviename atsakingame konkurse, dalyvius vertins kompetentinga, šmaikšti ir tikrai “aštri” komisija: Kristinos Savickytės – Damanskienės dvynukės dukros, Vitalijaus Cololo ir Jurgos Anusauskienės sūnūs. Kritikos strėlės, skriejančios nuo komisijos stalo, sukels tikrą juoko bangą, o vaikiškos replikos vietomis pasirodys visai ne vaikiškos. Ne vaikiškos prieš koncertą atrodė ir dalyvių problemos: Natalijos Bunkės krikšto dukra, likus vos kelioms dienoms iki filmavimo, pareiškė, jog nebedalyvaus. Ir tik po Natalijos pažado apsivilkti vienodomis dizainerio suknelėmis, mažoji Elena sutiko žengti į sceną.

Tuo tarpu „Patrulio” Algio sūnui Rokui jokių įkalbinėjimų nereikėjo. Keturmetis įpratęs net nekviestas lipti į sceną, kai tėtis koncertuoja, ir parodyti ne ką mažesnį šou. Ir turbūt nieko keisto: mažasis Rokas mintinai moka visas „Patrulių” dainas. Tačiau ar jis pasirodys geriau už pirmą kartą dainuojančias Viktoro Malinausko anūkes? O gal laurais pasipuoš daugkartinė dainavimo konkursų laureatė Astos Bagdonavičienės dukra? Kas taps mažąja – didžiąja scenos žvaigžde, LNK televizijos žiūrovai pamatys jau šį šeštadienį.

Atviri pasisakymai apie meilę tiesiai iš vaikų lūpų, mažosios išpažintys ir šilčiausios akimirkos, kuklumas ir drąsa, ovacijos ir prizai nugalėtojams ir, žinoma, linksmiausios, jautriausios ir visų mėgstamos dainos – visa tai – jau šeštadienį, Tarptautinės vaikų dienos proga skirtame linksmiausiame LNK koncerte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.