Televizijos vedėja tapusi D. Meškaitė eteryje pasirodys su nauju partneriu

„Nekantrauju kuo greičiau susitikti su naująja savo partnere žavingąja Dileta Meškaite. Iki šiol ją teko matyti tik televizijos ekrane,“ – sako šypsodamasis TV3 laidų vedėjas, aktorius, žiūrovų numylėtinis Džiugas Siaurusaitis, nuo liepos 8-osios stosiantis prie vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ vairo. Iki šiol su TV3 žiūrovais Dileta sveikinosi drauge su Justinu Jankevičiumi.

„Ar „Žiūrėk! Geras!“ laidas vesime trise? Kodėl gi ne. Tikrai gali būti, kad aš, Dileta ir Justas pasirodysime eteryje drauge,“ – intriguoja Džiugas.<br>TV3
„Ar „Žiūrėk! Geras!“ laidas vesime trise? Kodėl gi ne. Tikrai gali būti, kad aš, Dileta ir Justas pasirodysime eteryje drauge,“ – intriguoja Džiugas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2013, 1:08 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:45 PM

„Man Džiugas labai patinka – kaip žmogus, kaip aktorius. Jis – tikrai labai charizmatiška asmenybė, o kultinio per TV3 rodomo animacinio serialo „Simpsonai“ be įspūdingo Džiugo balso išvis neįsivaizduoju. Esu be galo laiminga, kad turėsiu galimybę mokytis iš tikro profesionalo!“ – susižavėjimo naujuoju partneriu neslepia Dileta.

„Vesdamas laidą „Be komentarų“, puikiai sutariau su kolegomis – su Sandra Daukšaite-Petrulėne ir su Algiu Ramanausku. Tikiu, kad ir dabar jokių problemų neiškils. Dileta – scenos žmogus, tikra profesionalė“, – komplimentų būsimai partnerei negaili TV3 senbuvis.

„Ar „Žiūrėk! Geras!“ laidas vesime trise? Kodėl gi ne. Tikrai gali būti, kad aš, Dileta ir Justas pasirodysime eteryje drauge,“ – intriguoja Džiugas.

„Man humoro žanras tikrai nesvetimas. O ši laida kaip tik tokia – linksma, šmaikšti, dinamiška. Puikus vasariškas skanėstas visiems televizijos žiūrovams. Manau, kad vesti šią laidą bus tikrai smagu,“ – sako Dž. Siaurusaitis. Vasariškas TV3 projektas Džiugui ne naujiena – jis kuria ir įgarsina „Žiūrėk! Geras!“ linksmųjų namų vaizdelių tekstus.

D. Meškaitės kolega J. Jankevičius mėnesiui išvyko į JAV, o pats Džiugas jau dalinasi įspūdžiais iš nepakartojamų atostogų Kenijoje: „Nacionaliniuose Kenijos parkuose pamatėme egzotiškiausių gyvūnų – liūtų, dramblių, hipopotamų, buivolų... Tik leopardo, deja, taip ir nepavyko sutikti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.