I. Stumbrienė daugiavaikei šeimai dovanojo havajietišką šventę

Net aštuonis vaikus auginanti vilniečių šeima savo namuose sulaukė netikėtos viešnios – tik iš žurnalų puslapių ir televizijos ekranų pažįstamos Ingos Stumbrienės. „Tikrai nesitikėjome, kad elito vakarėliuose prašmatniais apdarais besipuikuojanti įžymybė išties yra tokia miela ir šilta“, – atviraus TV3 vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ herojai.

I. Stumbrienė įspūdingai šeimos šventei pasirinko Havajų temą.<br>TV3
I. Stumbrienė įspūdingai šeimos šventei pasirinko Havajų temą.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2013, 5:37 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:48 PM

„Organizuoti spalvingus pobūvius – mano stichija. Derindama net ir menkiausias šventės smulkmenas jaučiuosi tarsi žuvis vandenyje. O jei mano triūsas ir išmonė pradžiugins būrį vaikučių ir jų tėvelius – geresnio įvertinimo nė nereikia“, – TV3 žiūrovams pasakos ne vieną įspūdingą šventę savo šeimai surengusi žinoma moteris, priėmusi „Žiūrėk! Geras!“ iššūkį – surengti šventę nepažįstamai šeimai.

I. Stumbrienė įspūdingai šeimos šventei pasirinko Havajų temą: „Dabar – vasara, todėl ir šventei norėjosi karščiu pulsuojančios, siautulingos nuotaikos. O kas ją gali sukurti geriau už ryškiaspalves gėlių girliandas ir pašėlusius havajietiškus šokius?“ I. Stumbrienė į šventę pakvietė profesionalią havajiškų šokių šokėją, tačiau ir pati neatsiliko – pasipuošusi havajietišku kostiumu moteris tapo egzotiška gražuole.

„Labai ačiū Ingai už neišdildomus įspūdžius ir įspūdingas vaišes. Patys mes niekaip nebūtume sugebėję surengti tokios nuostabios šventės,“ – kalbės laimingi laidos herojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.