Prostitučių iš Lietuvos pėdsakas

Pseudopatriotai turėtų boikotuoti šįvakar per BTV rodomą filmą „Maiklo Kleitono sukurta tiesa”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2013, 10:49 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:20 PM

Mat vienas jo herojų pasakoja apie tai, kaip viešnamyje jį oraliniu būdu tenkino lietuvės. Tačiau tie žiūrovai, kurių Lietuvos vardo paminėjimas tokiame kontekste neįžeis, galės mėgautis nenuspėjamais siužeto vingiais ir puikia aktorių George’o Clooney, Tildos Swinton, Sydney Pollacko ir kitų vaidyba.

Filmo, kurį režisavo Tony Gilroy, pagrindinis herojus Maiklas Kleitonas (G.Clooney) dirba teisininku juridines paslaugas teikiančioje bendrovėje. Į jį kreipiamasi tada, kai reikia tyliai ir nepastebimai sutvarkyti slidžius reikalus ir likti nepastebėtam. Niekas nė nenutuokia, kiek daug purvo jam tenka išmėžti paskui nesąžiningus valdininkus ir įstatymams nusižengusias korporacijas. Maiklas save vadina valytoju. Kartą jo kolegai Arturui Edensui (Tomas Wilkinsonas) nuo įtampos pasimaišo protas – vyras nuogas ima lakstyti po automobilių stovėjimo aikštelę. Tai tikra katastrofa bendrovei. Ant kortos pastatyta ne tik jos garbė, bet ir milijoninio užsakymo, kurį vykdė Arturas, likimas. Bendrovės vadovas baigti bylą paveda Maiklui. Jis jaučia, kad tai bus vienas bjauriausių darbų per karjerą.

BTV, 21.25 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.