„Comic Con 2013“ pristatytas naujas futuristinis serialas „Beveik žmogus“

Specialiai lrytas.lt, San Diegas

Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Jul 21, 2013, 11:18 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:46 PM

Parodoje „Comic Con“ vyksta ne tik naujausių filmų ar tęsiamų serialų pristatymai. Čia taip pat pasirodo ir būsimi, potencialiai sėkmingi TV projektai, kurie iškart susilaukia daug dėmesio.

Žinoma, tokie serialai susidomėjimą sukelia ne tik savo idėjomis, bet ir stipria kūrybine komanda. Šįkart buvo pristatytas naujas futuristinis serialas apie žmonių ir į žmones panašių robotų bendrą darbą kartu „Beveik žmogus“ („Almost Human“), prie kurio kūrimo prisidėjo ir žinomas režisierius ir prodiuseris J. J. Abramsas.

Naujojo serialo stende susirinkusiems dalyviams išskirtinai buvo parodyta pilotinė serija, po kurios visa minia nesustodama plojo kelias minutes. Iškart po to į sceną žengė ir prie stalo sėdo žinomi televizijos ir kino aktoriai Karlas Urbanas, Michaelas Ealy‘is, Minka Kelly ir Lili Taylor. „Šis projektas bus kitoks, nei įprasti mokslinės fantastikos serialai. Veikėjai bus daug įdomesni ir savarankiškesni. Ir lazeriais nesišaudysim. Na, o mano veikėjas Dorianas yra ne šiaip robotas. Jis skiriasi nuo visų kitų, nes turi jausmus ir sąmoningai galvoja“, – pasakojo M. Ealy‘is. Pasak aktoriaus, scenaristai itin gerai perteikia veikėjus, todėl atlikti sukurtus vaidmenis yra itin lengva.

Kita serialo žvaigždė Karlas Urbanas nestokojo entuziazmo būdamas prieš tūkstantinę gerbėjų minią. „Man didelė garbė sėdėti čia prieš jus visus ir šalia tokių puikių aktorių. Su jais dirbti yra tikras malonumas. Nepaisant to, kad kasdien traukiam vienas kitą per dantį dėl pačių mažiausių smulkmenų“, – juokdamasis sakė K. Urbanas. „Mano veikėjas turi traumą ir yra truputį trenktas, todėl visiškai negali pakęsti robotų. Manau, bendravimas kaip tarp kolegų bus tikrai įdomiai pateiktas“, – pasakojo aktorius.

Aktoriaus kolegė Lili Taylor taip pat džiaugėsi galėdama dalyvauti parodoje ir pristatyti naująjį projektą. „Man šio serialo idėja labai patinka. Džiaugiuosi, kad mano veikėja nėra tipinė viršininkė, visiems iš eilės gadinanti gyvenimus. Šis serialas bus grindžiamas bendravimu tarp žmonių ir robotų, o tai yra itin įdomu“, – dėstė aktorė.

Naujasis serialas pasirodys lapkričio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.