Žiūrovai pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje nulems serialo baigtį

Šį sekmadienį pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje žiūrovai, stebėdami draminį veiksmo serialą, turės galimybę nulemti jo baigtį.

Liepos 28 dieną 17.45-18.23 val., likus kelioms minutėms iki finalinės scenos, žiūrovų balsai bus suskaičiuoti ir parodyta serialo pabaiga.<br>LNK
Liepos 28 dieną 17.45-18.23 val., likus kelioms minutėms iki finalinės scenos, žiūrovų balsai bus suskaičiuoti ir parodyta serialo pabaiga.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:29 PM

Liepos 28 dieną 17.45-18.23 val., likus kelioms minutėms iki finalinės scenos, žiūrovų balsai bus suskaičiuoti ir parodyta ta serialo pabaiga, kuri surinks daugiausiai žiūrovų balsų svetainėje www.lnk.lt.

Bosas, asistentas ir studentas – trys įtariamieji, iš kurių žiūrovai transliacijos metu nuspręs, kas iš šios trijulės yra nusikaltėlis. Balsuoti bus galima nemokamai ir neribotai, taigi serialo gerbėjai turės puikią galimybę pasistengti pakreipti savo mylimą serialą norima linkme.

Balsavimas vyks rodant trečiojo CBS televizijos serialo „Havajai 5.0“ sezono seriją mįslingu pavadinimu havajiečių kalba „Kapu“.

„Kapu“ byla prasideda, kai komandai reikia išnagrinėti Oahu universiteto profesoriaus mirties priežastį. Jo bosas, jo asistentas ir apgaudinėjant sučiuptas studentas – visi yra įtariamieji. Atskleidus visų įtariamųjų motyvus, žiūrovai balsuos ir iš šių trijų asmenų išrinks nusikaltėlį, jų manymu, galėjusį įvykdyti nusikaltimą.

„Havajai 5.0“ – šiuolaikinis serialas apie naują rinktinį specialios paskirties būrį, kurio misija yra kovoti su nusikalstamumu saulėtuose salos paplūdimiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.