Sceną bandys užkariauti V.Kovaliovo mergina, jaunesnė už mylimąjį 22 metais

„Muzika visada bus šalia manęs. Ar liūdna, ar linksma. Nėra kito tokio dalyko, kuris pakeistų muziką, tai didžioji mano gyvenimo meilė“, – tikina dvidešimt ketverių metų dainininkė Indrė Launikonytė. Mergina nutarė išbandyti savo laimę LNK projekte „Lietuvos balse“.

Jau vienerius metus Indrė Launikonytė draugauja su gerai šalyje žinomu dainininku Vladu Kovaliovu.
Jau vienerius metus Indrė Launikonytė draugauja su gerai šalyje žinomu dainininku Vladu Kovaliovu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 5:25 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:51 PM

Tačiau džiazo dainavimą baigusios Indrės širdyje – ne tik muzika. Jau vienerius metus mergina draugauja su gerai šalyje žinomu dainininku Vladu Kovaliovu. „Susipažinome gatvėje. Tačiau būtent muzikos dėka kartu esame iki šiol“, – prisipažįsta I.Launikonytė, dvidešimt dvejais metais už mylimąjį jaunesnė mergina. Ir šią vasarą jiems teko ne kartą koncertuoti drauge.

Indrė dainuoja nuo trejų, o penkerių metų tėvai ją nuvedė į muzikos mokyklą. Deja, merginai taip nepatiko solfedžio pamokos, kad vieną dieną muzikos mokyklą nutarė mesti. „Nebeištvėriau, nors ir buvau grupėje jauniausia ir gabiausia. Po to net keletą kartų kvietė nemokamai mokytis, bet į muzikos mokyklą nebegrįžau“, – pasakoja Indrė.

Iš Lazdijų kilusi mergina būdama penkiolikos kultūros namuose pamatė skelbimą: „Grupei ieškoma vokalistė“. „Su šia grupe, kuri vadinosi „Dagis“, sėkmingai koncertavome keletą metų. Tada ir gitara išmokau groti“, – prisimena I.Launikonytė. Vėliau mergina baigė džiazo studijas, o šiandien jau ir pati moko kitus.

„Džiaugiuosi, kad galiu pragyventi iš muzikos. Ko gero tai didžiausias mano laimėjimas. Iš mano kurso taip, kaip man, pasisekė gal dar tik porai merginų. Kitos dirba aptarnavimo srityje“, – kalba Indrė.

Tiesa, už viską labiausiai Indrė norėtų būti įvairių projektų komisijos nare. „Žiūrėdama kokį nors televizijos projektą iškart mintyse ir pati suformuluoju komentarus dalyviams. Mano pastabos yra teisingos, tikslios. Galbūt ateityje man pavyks įgyvendinti šią svajonę“, – mintimis dalijasi mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.