Naujoje pokalbių laidoje – jokių paistalų apie batelius ir šukuosenas

BTV naujajame sezone žiūrovų laukia viena įdomiausių šių metų televizijos premjerų – pokalbių laida „Yra kaip yra“, kurioje į aštrias ir visuomenei aktualias problemas bus žvelgiama iš pačių įvairiausių pusių, nebijant ir nepopuliarių nuomonių. Laidos kūrėjai „Be tabu“ prodiuserinė kompanija, sukūrusi daug milžiniško populiarumo sulaukusių laidų, tokių kaip KK2, „Neišgalvoti gyvenimai“, „Kitas!“, FTB, žada – „Yra kaip yra“ kartais šokiruos, kartais privers pagalvoti, o kartais net ir paašaroti.

Naujoje aštrioje BTV pokalbių laidoje „Yra kaip yra“ nebus paistalų apie batelius ir šukuosenas.<br>BTV nuotr.
Naujoje aštrioje BTV pokalbių laidoje „Yra kaip yra“ nebus paistalų apie batelius ir šukuosenas.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 12:56 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:05 PM

BTV premjerinė laida „Yra kaip yra“ tikisi, kad prie televizijos ekranų niūriais rudens vakarais pavyks pritraukti įvairaus amžiaus žiūrovų. „Iš tiesų, stengsimės kalbėti ir apie tai, kas aktualu jaunesniam žiūrovui. Neabejoju, kad šiuo metu laidų, kurios kalbėtų apie tai, kas būtų svarbu jaunimui, ir tai dar darytų įdomiai, tikrai trūksta“, - atskleidė laidos „Yra kaip yra“ prodiuseris Saulius Bartkus.

Didžiausias iššūkis diskusijų laidos kūrėjams - herojų paieška. Kartais temos gali būti tokios skaudžios ir aštrios, kad surasti apie tai norintį šnekėti žmogų būna tikrai sudėtinga. „Tenka suktis iš degančių situacijų – ypač, kai laidoje turintis dalyvauti pašnekovas atsisako atvykti paskutinę minutę. Tada diskusijų laidos kūrimas tampa lengva šoko terapija“, - pasakojo šios laidos vyriausioji redaktorė Rimantė Zarembaitė. „Yra kaip yra“ neapsibrėš savęs temomis. Kiekviena laida turės savo istoriją ir pašnekovus su aštriomis ir šokiruojančiomis nuomonėmis. „Kaip ir laidos pavadinimas, taip ir jos turinys yra skirtas tam, kad parodytų realybę neapdangstytą iliuzijomis. Temos bus aštrios, pašnekovai įdomūs ir problemos – aktualios“, - pasakojo šios laidos kūrėjai. BTV diskusijų laida „Yra kaip yra“ taip pat žada, kad į plačiai Lietuvoje nuskambėjusias istorijas bus žvelgiama giliau ir bandoma suprasti, skaudžių įvykių priežastis ir pasekmes. Šioje laidoje tikrai nebus šnekama apie šukuosenas ir batelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.