R.Mikelkevičiūtė pakibo ant stipriausios barzdos

LNK pokalbių laida „Valanda su Rūta“ seniai sumušė visus pokalbių laidos populiarumo rekordus, todėl nenuostabu, kad pirmoji naujojo sezono laida buvo skirta rekordams ir rekordininkams. O pati Rūta išprovokavo į laidą atvykusį stipriausios barzdos pasaulyje savininką Antaną Kontrimą ją pakelti!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 2:14 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:20 PM

Šią vasarą Antanas darsyk pasiekė rekordą – jis su savo barzda pakėlė Turkijos televizijos laidos vedėją Gupse Ozay, svėrusią 63 kilogramus 800 gramų, ir trimis šimtais gramų pagerino savo paties rezultatą.

„Man tiesiog užvirė kraujas – kodėl ponas Antanas kiloja svetimas laidų vedėjas? Mes metėme jam pirštinę – ir jis priėmė mūsų iššūkį. Tiesa, aš sveriu 55-56 kilogramus, toli iki rekordo. Reikia įvertinti, kad į laidos įrašus einu kaip į kosmosą, prie manęs pritaisyta ausinių, mikrofonų, baterijų, todėl netekau žado, kai studijoje svarstyklės parodė 58 kilogramus! Bet, žinot, tos moterys - kaip gyvatės! Man buvo per mažai, todėl paprašiau, kad į studiją man atneštų mano mėgstamų čirvinių blynų ir užsisegiau liemenę, kuri svėrė kilogramą“, - pasakojo Rūta apie iššūkį Antanui Kontrimui „Valandoje su Rūta“, kurį žiūrovai išvys jau šio ketvirtadienio vakarą.

Pasak Rūtos, jei moterys galvoja, kad kaboti ant barzdos – malonu, tai yra priešingai. „Labai baisu – nepasakyčiau, kad ta barzda labai vešli. Atrodo, kad nuraus visą smakrą“.

Kaip sekėsi Antanui, žiūrovui pamatys eteryje, o Rūta labai išgyvena dėl išpeštos jo barzdos. „Kaip tyčia, dabar Antano laukia ypatingas įvykis – jo fotografuoti atvažiuoja „Gineso rekordų knygos“ komanda. Tai kaip jis atrodys su ta išpešiota barzda? Jis ją skrupulingai prižiūri – skalauja dilgėlėmis, išgeria ruginukės vieną kitą lašą – turi visą receptą, kaip stiprinti barzdą. Jaučiuosi skolinga – gal padovanoti kokį glėbį dilgėlių iš kaimo?“ – krimtosi R. Mikelkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.