Prieš J.Bareikio talentą kapituliavo net Z.Levickis

Vienintelio Lietuvoje tikro garso vokalistų konkurse „Auksinis balsas“ dalyviai neriasi iš kailio , demonstruodami iki šiol nematytus talentus. „Auksinio balso“ koncerte šį šeštadienį LRT televizijos žiūrovų laukia netikėta Jokūbo Bareikio transformacija: paprastai bosu dainuojantis atlikėjas, siekdamas idealiai išpildyti disko žanro reikalavimus, scenoje pragydo falcetu.

Prieš J.Bareikio talentą kapituliavo net Z.Levickis.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Prieš J.Bareikio talentą kapituliavo net Z.Levickis.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 6:42 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:44 AM

Jokūbas žiūrovus sugrąžins į 1977-uosius, kai legendinės grupės „Bee Gees“ hitas „Stayin‘ Alive“ apskriejo visą pasaulį ir ilgam užkariavo diskotekų sales ir TV bei radijo eterį. Į disko dievaitį persikūnijęs aktorius parklupdys ne tik žiūrovus, bet ir komisiją.

„Visi buvom tada padūkę, dieve, koks laikas – plona, ilgi plaukai, jaunystė...“ – dūsavo keliais dešimtmečiais atjaunėjusi Zita Kelmickaitė. „Jokūbai, jūs nuostabus, fantastiškai!“ – susižavėjimo neslėpė paprastai santūri Nomeda Kazlauskaitė-Kazlaus.

O didysis projekto „kirvis“ Zbignevas Levickis, ko gero, pirmąkart kapituliavo: „Norėčiau paprašyti, kad informuotumėte, kada kitąkart dainuosite koncerte...Jokūbai, aš jus myliu!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.